Reklama

Reklama

Recenze (6)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už zase nemám žádné smilování. Je to jedna velká blbost. Tečka. Vlastně ani nevím co k tomu dalšímu říci. Seriál prošel malou obměnou a zlepšilo se to, příběhově to ale stojí stále za velký pendrek. Ve většině scénách se nic moc neděje a dějově to nedává žádný smysl. Ať už je konec. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scifi od lidí, kteří nerozumí a hlavně nemají rádi scifi. V podstatě jediné, co zde lze vyzdvihnout, je CGI, vše ostatní na úrovni Velmi křehkých vztahů, ovšem po lobotomii. Archív, jehož celá existence a vše kolem něj absolutně nedává smysl, dětsky stupidní a naivní betazoidský test, opět zcela retardovaní Breeni, kterým nyní navíc vládne Moll, což je pravděpodobně ta největší demence nejen tohoto dílu, ale >>>prozatím<<< i celé řady (jsem si totiž jistý, že záverečné dva díly přinesou ještě mnohem směšnější a vymaštěnější momenty). 15% ()

Reklama

probablito 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálne dychberúco uchopené prostredie v ktorom sa priebeh a riešenia konfliktov odohrávajú na štyroch úrovniach - Michael na virtuálnej (scéna pripomenie TNG epizódu Inner Light), Book a Rayner v interiéroch archívu, Moll s Breenmi na Dreadnoughte (ten feed z kamery bol extrémne cool) a posádka na Discovery. Badlands prešlo samozrejme nutnou revíziou a vyzerá úžasne. Plus, dajte nejaké ocenenie človeku, čo tu dizajnoval zbrane, chcem tú Breensku flintu :D. A nechýbajú ani pomrknutia na 80s klasiku Labyrint s Davideom Bowiem. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím Vás ukončite to. Nemá to význam. Aj keď sa tam niečo deje, stále to ukončíme rozborom svojej osobnosti, dojákmi a kravinami. Tie silené úsmevy jednotlivých protagonistov mi liezli na nervy. Pripadali mi ako tie masky, ktoré majú ľudia v reklamách, či na stretnutiach Scientológov - proste falošné úsmevy, ktoré pôsobia ako kŕče. Toto riadne kazí akúkoľvek, aj trochu ako-tak zvládnutú akciu. Tušil som, čo bude stáť za odchodom z labyrintu, rovnako tak som sa smial, že ľudkom z Federácie nedocvaklo, že ako Breeni využijú archív. A teda musím povedať, že Bonnie si omotáva okolo prsta kohokoľvek, aby vzkriesila svojho milovaného Clydea. Keď tam na tej lodi v podstate prevzala velenie, tak som sa len smial a krútil hlavou. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama