Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Panejo. Tohle je fakt asi jeden z nejhorších filmů, které lze vidět. Opičák s helmou na hlavě a anténkama, který se snaží vyhladit poslední zbytky lidstva. A když se objeví bubliny nebo dinosauři, jde do tuhého! Takový film samo sebou nelze brát vážně, a tak jsem zažil příjemnou hodinku srandy. Musel jsem se prostě uchechtávat u každé "vážné" scény. Je mi líto tenhle film poslat do odpadu (už jen pro pěknou hudbu Elmera Bernsteina, mimochodem je zde podoba s hudbou ve filmu Temná Hvězda, John Carpenter zde asi čerpal). Mám slabost pro kuriozitky padesátých let a tohle se jen tak nevidí. Každý by si měl o tomhle snímku udělat svůj obrázek a já se přiznávám, že nevím, co si myslet. Nahlížím na to s humorem a všem doporučuju, aby udělali to samé. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

Reklama

Teebo odpad!

všechny recenze uživatele

Absurdní, směšné a neuvěřitelně dementní - horší film se hledá opravdu těžko. V hlavní roli anglicky mluvící nadržený mimozemšťan, který vypadá jako kombinace člověka a medvěda nosícího na hlavě helmu od skafandru. A ta jeho gestikulace a řeč těla, to je teda nářez. Celý děj, stejně jako veškeré dialogy, je naprosto nesmyslný. Ke konci je to korunované tou nejpříšernější závěrečnou pointou, jaká kdy byla filmovými tvůrci vymyšlena. Výsledkem ale je, že je to film tak ubohý, až je docela sranda se na něj koukat a úrovní nabízené zábavy předčí naprostou většinu snímků stejné brakové kategorie. To mě ovšem neopravňuje k udělení alespoň jedné hvězdičky, které by znamenalo naprosté zneuctění všech hůře hodnocených filmů. Protože tohle je totální shit! A zároveň must-see. ()

Redswif odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to nemůže být tak hrozné jak všichní říkají. Ouha ono jo! Chtít to kritizovat detailněji tak mám dostatek textu na písemnou maturitu i možná víc, ale zde jen shrnu. Triky mizerný, příběh horší, herci ještě horší a příšera, no ta už se tak jmenuje. Opice s helmou mě jako monstrum porstě nepřipadne, ať už se pohybuje sebehůř nebo mluví německy :D Koukal jsem se na to na doporučení třídního učitele a od té doby ho nesnáším! ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dát tomuto filmu "odpad!" nebo "*****". Nakonec jsem se rozhodl pro druhou možnost, protože hodnocení "odpad!" by se mělo dávat jen filmům, se kterými nestojí za to ztrácet čas, ale Robot Monster je naopak něco, co musíte vidět! Příběh o robotích mostrech (v medvědím kožichu) kolonizujících zemi, a do toho ještě ještěrky, obří bublifuk o bůhvíco ještě:) Za těch několi záchvatů smíchu si to pět hvězdiček zaslouží:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)

Reklama

Reklama