Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

sochy.zirafka odpad!

všechny recenze uživatele

Některým kultům prostě nepropadnu, ač mé dispozice mohou vypovídat jinak. Na nesporné kvality filmařského patlání Eda Wooda toto veledílo opravdu nemá. Dokonce ani dynamické souboje hrozitánských gumových ještěrů z Pluta, které jsou tak propracované, že nám jsou servírovány rovnou dvakrát, nejsou nic ve srovnání s imbecilně zahraným gorilím potápěčem z vesmíru, který sice vyvraždil celé lidstvo smrtícími paprsky, ale není schopen najít posledních šest lidí, protože má horší počítač. Ale co. Jsou tam bublinky, všelék, dojemný milostný trojúhelník, souboj s křovím (opět dvakrát, pro efekt) a velmi emotivní scéna (jistěže opakovaná) pana otce (otočka a bušení pěstí do zděného plotu). Bolí to, bolí to moc, ale ne dost na to, abych si to užil. ()

Reklama

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvrácená zábava, na níž by se režisérova impotence dala vyučovat v rámci odstrašujících příkladů. Prozradit cokoliv o ději by znamenalo spoilerovat, protože tento příběh by šel odvyprávět za deset minut a ne za šedesát, jak to udělal Phil Tucker. Střídání tří exteriérů, které se vzájemně bijí o to, který z nich bude vypadat levněji, potvora v kostýmu, z nějž musel mít strach snad jenom jeho nositel, protože v tom kožichu muselo být opravdu vedro, šestka příšerně hrajících herců, pobíhající za doprovodu monotónní hudby Elmera Bernsteina. Kladem tak bezesporu zůstane fakt, že je to neskutečně zábavné a infantilní tak, že se na tento film snad ani nedá hněvat. Rozhodně však stojí za vidění, protože po tomhle si pak každý přehodnotí svoji vlastní definici hodnocení „odpad!“. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Film je sice natočen někde v lomu, mimozemšťani jsou hrozně směšní a člověk neví, jestli jde o roboty nebo živé bytosti, film je plný bublin, šutrů, debilních hudebních znělek a je dětsky naivní a působí směšně, on se ale celý ten spektákl na konci vlastně ospravedlní (nechci spoileřit) --- a celkově tedy jde spíše o dětské scifi někam do Studia kamarád po boku Spadla z oblakov... Rozhodně to není nejhorší film, je to prostě jen naivní pitomost. 2/10 ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)

Reklama

Reklama