Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Naby 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá, i když jednoduchá zábava. Cloveka to pobavi a castecne se clovek dozvi jak Češi smýšlejí. Celkem 3,8* ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěž pro chudé duchem, prasecky vyžrané a Matonohu. Debilní otázky, debilní odpovědi, debilní soutěžící. Není co dodat. Na druhou stranu - když se člověk potřebuje vyzvracet a nejde mu to, stačí zírat 10 minut na tenhle pořad a už to lítá samo. EDIT: Občas to mám chvíli puštěný jako kulisu při home office. Ale fakt jen chvíli, protože se to nedá ani poslouchat. Tupost soutěžících nezná mezí. Např. nevzpomenout si při otázce "Co nesmí chybět na zabíjačce" na řezníka nebo jitrnice, to vyžaduje opravdu odvážně nízké IQ. ()

Pussyslayer3 odpad!

všechny recenze uživatele

Pomátlá noha je bohužel vitpný podobně jako moje přesmyčka jeho jména. Češi, co tu grandiózní soutěž navštěvují, jsou na tom ještě hůř. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to s těmi 4 hvězdičkami přehnal, ale já se na to upřímně vždy rád podívám. Je to samozřejmě, jak je zvykem naprosto přebrané ze zahraničí, kde Steve Harvey velmi úspěšně již několik let uvádí Family Feud, ale je to zpracované velmi dobře. Upřímně ono se na tom nedá ani moc pokazit. Jediné co může drhnout je moderátor, přičemž je sice fakt, že Tomáš Matonoha není bůhvíjak dobrý, možná bych řekl, že to často i spíše kazí, ale dá se to. Hra samotná je jednoduchá, ale velmi zábavná a to je hlavní důvod, proč se na to občas kouknu. Svůj účel to splňuje perfektně a člověk si rád zasoutěží s lidmi v televizi. Oproti tomu co většinou na českých televizích běží, je tenhle pořad velmi příjemný a tak si ty čtyři ode mne zaslouží. ()

Peky 

všechny recenze uživatele

Tento pořad má vše. Trapné vtipy mumlajícího Matonohy, bizarní odpovědi na otázky a oslavné pokřiky/tanečky zúčastněných týmů, které jsou definicí slova "cringe". My guilty pleasure. ()

razo01 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! jak sviňa. Tá Matanoha chudák. Strapňuje sam seba, nuž ale čo keď nevie robiť nič iné a užitočné. No to už je moc totók kam dokáže človek klesnúť. Smutné. ()

ptady 

všechny recenze uživatele

Matanoha se na moderování nehodí, není vtipný a jak tu už zaznělo šišlá. Možná s novým moderátorem by pořad o trochu vzrostl. ()

milunech odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boože, koho toto napadlo! Pan Matonoha to pohřbil.Opravdu nemáme nikoho, kdo umí aspoň mluvit? Což si myslím, že by moderátor soutěže měl asi umět. O postřehu a vtipu nemluvě. Se Slovenskou verzí se to nedá srovnat. Zlatý pan Novotný před lety. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Netuším jaký drogy bych do sebe musel prát, aby mě napadlo vzít v práci pár kumpánů, navlíct se do nějakejch pošahanejch triček a jít hádat odpovědi na stupidní otázky. Největší haluz ale jsou ty brutálně ulítlý pokřiky, co tam ti exoti předváděj. To je fakt síla. ()

cendacarovny 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mě na tomto zkopírovaném pořadu baví jsou otázky. To, že Matonoha musí neustále dokola opakovat "co na to Češi.?" mě vytáčí. Se svym koktanim a huhňáním nepatří takový člověk mezi moderátory. Viděl jsem jeden díl, kdy už soutěžící hráli o peníze a Matonoha než se vykoktal s otázkou ubral dámě asi pět vterin z času, hrůza. ()

Hidan odpad!

všechny recenze uživatele

Matonohu mám jako herce rád. Ale jako moderátor je příšernej, trapnej, slizkej. Samotná soutěž taky nevzbuzuje přílišnou důvěru, občas rád bych viděl tu stovku respondentů. Nápad by sice sám o sobě stačil aspoň na průměr, ale forma provedení to celé sráží až na dno. ()

Milan.Nedwi 

všechny recenze uživatele

Soutěž jako koncept mám rád. Soutěžit v tom jak odhadnut odpovědi nás Čechů Moravanů a Slezanů. Otázky jsou někdy zajímavé někdy zas asi tvůrci vaří z vody. Nicméně kvalitu soutěže sráží to, na čem soutěže stojí. Pan Matonoha. Ano ten je největší kámen úrazu. V Comebacku jsem ho měl rád a nepřišlo mě, že neumí mluvit, ale co tady předvádí? Mluvený projev jako by mu chyběl chrup, a zapomněl si zuby ve sklenici doma.Nebo to jeho věčné nechapavé ptani, jako by měl iq 10leteho dítěte. 100 Čechů jsme se zeptali na otázku : Je Matonoha dobrý moderátor? Dáváte odpověď ne. Jakože ne, nebo ne nesouhlasím že bych byl dobrý, víte já nechápu. No ukazsme psfi odpvedf. 100 Čechů .. ou ()

710.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Za tu snahu poskládat z těch nejbizarnějších vidláků nesourodé týmy bych snad dal i jednu hvězdu, ale ten Matonoha to vážně spláchl do kanálu. PS: níž se objevil komentář "celkem zábavný pořad". Autoru příspěvku radím podívat se na to střízlivej, event.nezhulenej. ()

milous11 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavé komentáře tady jsou na hlavu tohoto super zábavného pořadu, já ho rád sleduji a vůbec se za to nestydím, pravda u toho Matonohy, občas mu nejde rozumět, ale co?je to zábavné, člověk se občas i něco dozví nového. Jak se zmiňuje napodobenina pořadu 5proti5, no tak co?je to podobné, ale nový formát prostě. Hlavně, jak všichni tady říkali že to brzy skončí, je zajimavé že to pořád valí, ale oproti na konkurenční telce pořad A je to naše!, po tom se zaprášilo, ani dívak nemrknul. ()

Mirek.Soukup 

všechny recenze uživatele

Klasická soutěž, která má za úkol pobavit a ne poučit. K pobaveni jí pomáhá i Tomáš Matonoha, který tu dokazuje, že není dobrý jen herec, ale i cmoderátor a to, že trochu šišlá mi vůbec nevadí. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Možná bych dal o hvězdu víc, kdyby Matonoha soutěž neuváděl jako pro mentálně zaostalé, kdy po soutěžícím neustále jeho odpověď opakuje a kolikrát ji i naprosto nesmyslně pitvá... ()

Reklama

Reklama