Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Filmového studia Barrandov ze života ředitelů, stranických funkcionářů a dalších výše postavených. Film popisující mj. i rodinné problémy a pracovní vytížení ředitele stavby atomové elektrárny natočil Jaroslav Balík podle svého scénáře na motivy románu Stanislava Rudolfa Běh unaveného koně. (hippyman)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jinak teda jsem si dal tu práci, použil gůgla, zjistil, že tam Jílková hraje jakousi jeřábnici, tak jsem se ji pokusil ve filmu najít (protože si fakt nevybavuju, že by tam nějaká jeřábnice figurovala a nějak snad ovlivňovala příběh)... No, dalo to práci, ale skutečně tam má jeřábnice Jílková štěk - popřeje v jednom momentu Krampolovi šťastný a veselý. Z takový dálky (vejšky), že by ten film asi musel bejt v 8K, aby byla poznat. Ale ten ječák má už od 16 evidentně furt stejnej, podle toho jsem ji poznal :). No tak tomu říkám role, to už stojí za hádku! :D Nastála ani tvůrcům filmu za uvedení v titulcích. Tedy - autorovi týhle stránky se omlouvám za to, že jsem řekl, že si myslím, že je tu Jílková omylem. Nadále trvá moje výhrada k tomu, že tu není uvedena přece jen pro děj důležitější role, tedy její představitelka Magdalena Reifová. Já vlastně nevím, jaký tu jsou pravidla pro uvádění účinkujících, jestli je snaha je publikovat všechny, nebo jen některý a v tom případě podle jakýho kritéria. To, že by se jinak velmi dobrej portál čsfd mohl poučit i z práce jiných a dělat některý věci líp, to snad nemůže nikoho urazit. Leda tak někoho s malým bimbasem a o to větším egem. Proč se do toho sere ten ubohej kus nepovedený zemědělský techniky, to sice netuším, ale ani to vědět k ničemu nepotřebuju. :D Tož tak.

na příspěvěk reagoval Kovbajn

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

papapapapa! To jsem se toho dozvěděl. Třeba to sem přijde vyjasnit někdo, kdo nemá v hlavě nasráno. 😛

Kovbajn

Kovbajn (hodnocení, recenze)

hippie2222

Nervy?😀 Moc se nerozčiluj. Víš, že už nejsi nejmladší!!! Chraň Bůh, abych s tebou bydlel. Radši být bezdomovcem, než bydlet s takovou špínou. Nic ti dokazovat nebudu. Pokud to chceš zjistit, musíš se na ten film podívat. A pokud jsi ho viděl, tak jsi pravděpodobně mentálně zaostalý, když jsi jí tam nepostřehl. Tak pa, brouku a zase někdy...😍 

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No dyť říkám, meleš jenom osobní hovna. Ty se mnou bydlíš, debile, že víš, že jsem to neviděl? Tak jak se jmenuje ta úžasná postava, kterou tam Jílková hraje?  Když chceš něco VYVRÁTIT, tak to musíš DOKÁZAT. A když to dokážeš, že tam má Jílková roli, tak já zase klidně uznám svůj omyl a omluvím se. Teda ne tobě, tobě se nemám omlouvat proč, ty jsi kunda a už to tak zůstane, ale autorům týhle stránky.

na příspěvěk reagoval Kovbajn

Kovbajn

Kovbajn (hodnocení, recenze)

Ono to není k věci? S tebou je to ještě horší, než jsem si dosud myslel. Michaela Jílková v tomto filmu hraje, takže vyvracím tvůj nesmyslný příspěvek. Ale když jsi ho neviděl, tak to samozřejmě nemůžeš vědět, ty ubohá špíno.

Kovbajn

Kovbajn (hodnocení, recenze)

Michaela Jílková samozřejmě s tímto filmem něco společného má a nikdo si nic nespletl. Jenže to se musí nejdříve film vidět a až pak se k němu vyjadřovat a hodnotit ho. Jinak se tu totiž někdo pouze ztrapňuje a ještě má tu drzost, že osočuje. Ale to není u tohoto ubohého tvora nic překvapujícího.

na příspěvěk reagoval hippie2222

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Fifer

Tvl teď jsem si to přečetl. Ten idiot fakt věří tomu, že kdyby komunistů nebylo, svítíme tu loučema a bydlíme v roubenkách. A navíc se pochlubil tím, že jezdil do Dukovan vexlovat bony, takže je vcelku jasný, co je to za ptáka. To prostě nevymyslíš... (Možná by ten blb mohl strávit taky pár hodin v zemích, který "blaho" bolševismu tak nějak obešlo.)

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, co v sestavě dělá Jílková. Podle mě s tímhle dílkem nemá nic společnýho, to je nějakej renonc, ne? Nesplet si ji někdo s Magdalenou Reifovou, která zde naopak uvedena není? Ono by vůbec často stálo za to se poučit i od těch, kdo databáze filmu uměj dělat důkladně, a to obsazení aspoň správně opsat: fdb - obsazení

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Kupodivu to nebylo tak hrozné, Krampol překvapil. Když si uvědomím, že ti "hnusni" komunisti postavili čtyři JE a zlodějska chatra po hadraku není schopna slušné opravit usmolenych 300 km silnice, jednu pritlacim.

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Gratuluji Wandrwallovi k suveréně nejstupidnějšímu argumentu, jaký jsem na diskuzích o filmu kdy četl. Film nemůžeme kritizovat, protože z Dukovan odebíráme proud. Tak to mě dostalo. Filmová publicistika by snad měla být o filmu, o režii, hereckých výkonech, kameře apod. Nikdo nepopírá fakt, že Dukovany jsou užitečné, ale to nic nemění na tom, že film je jen hloupá agitka. Já jsem taky rád, že se dnes u nás točí kdejaká americká sračka. Je to dobře, přináší to republice peníze, ale člověk musí mít vždycky právo nazvat sračku sračkou.

na příspěvěk reagoval Stejšn, hippie2222

waits

waits (hodnocení, recenze)

to wandrwall: To je hezké, že se dokážeš porvat o tu dobu, kdy se stavělo pro lidi, takže lidi mohli bydlet v panelákových bytech a svítit si. Ponechám stranou fakt, že v celé Evropě se bydlí taky i bez dobrotivé Strany, že jen v mém rodném Jablonci se vymlátila půlka staré zástavby, včetně vzácných secesních domů a mimořádného hotelu Merkur, aby na nich mohly vznikout ony slavné paneláky a že jaderné elektrárny taky nejsou žádným výdobytkem socialismu, jen v imperialistické Francii jich mají 81. Ale k věci: Znamená to, že když jde o poctu stavařům, tak to nemúže být plytký a špatný film? A co s má s kvalitou filmu co dělat fakt, že mají uživatelé csfd doma elektřinu fakt nevím..

na příspěvěk reagoval hippie2222

Cimr

Cimr (hodnocení, recenze)

Nerad bych se hádal, ale dialogy v tomhle filmu jsou naprosto příšerný. Všechny postavy jsou nevěrohodný až to bolí, a když si ještě spolu povídají... No hrůza. Největším důkazem jsou Krampolovy děti, ta dcera byla hrozně trapná a Pavel Kříž bohužel taky..

Reklama

Reklama