foto

Kateřina Pindejová

  • nar. 6.12.1967 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Klauni
2013 Křídla Vánoc
2012 Hlavní chod (amatérský film)
Láska je láska
2008 Sněženky a machři po 25 letech
2005 Kamenný klíč (TV film)
2001 Babí léto
Prázdniny (amatérský film)
1997 Žena v kleci (TV film)
1986 Cena medu
1985 Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (TV film)
1984 Atomová katedrála
1983 Stav ztroskotání

TV seriály

2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Na vodě (TV seriál)
Vánoce (E12)
Vzácný muž (E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Všechno je jinak (S02E12)
Únos (S02E07)
Rodinné hodnoty (S02E06)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2015 Bezdružice (TV seriál)
Já rasisty nikdy neměl rád (E11)
2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Světlé zítřky (S01E30)
Stůj nebo střelím (S01E29)
2011 Aféry (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
1985 Třetí patro (TV seriál)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech (TV film)

TV pořady

2016 Nauč tetu na netu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace