Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodně velkej problém kterej s timhle seriálem mám je Eleven/Jane, její linka je sice plná emocí a bolesti která na nikom nenechá nit suchou, ale od začátku mám problém s jejím spratskovstvím, arogancí a superschopnostmi (příliš neoriginální kopírování X-men série) a v tomhle díle je moje znepokojení nejvyšší, nejenom že nalezení dalšího člověka se superschopnostmi je velice nezajímavý, ale i schopnsot a postava samotná je ještě nesympatičtější než sama Eleven... díl bez kterého bych se opravdu v klidu obešel ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Idem domov. Za svojimi kamarátmi." - "Nemôžu ti pomôcť." - "Nie. Nemôžu. Ale ja môžem pomôcť im." Ono, môžeme tipovať, či táto epizóda vznikla len preto, lebo Dufferovci mali pre druhú sériu len riedky scenár a tak museli zahusťovať všetkým možným, čo im prišlo pod ruku. Čiže ak ste sa po minulej časti tešili na veľkú akčnú scénu, tak na to môžete pekne krásne zabudnúť. Pretože kým v minulej časti boli chalani a Jedenástka nie, tak tentoraz je to presne naopak. Niekto môže povedať, že je to lacné naťahovanie času. Na strane druhej, ja mám pre túto epizódu pochopenie. Síce by som sa bez nej zaobišiel, ale na druhej strane relatívne dosť posúva dopredu celé univerzum (výskyt ďalších "čísel z laboratória") a jednak Jedenástka sa na túto cestu skôr alebo neskôr zrejme musela vydať, aby mala na jej konci možnosť slobodne sa rozhodnúť, akým smerom chce v živote ísť. Navyše je tu cameo istej postavy z prvej série + pár dojemných momentov sestier. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, ne snad že by to bylo úplně blbý, chápu i motivaci postav, ale po předchozím cliffhangeru chci vidět, co se bude dít dál, a ne sledovat partu ufňukanejch "vyvrhelů".. Pankáč a ta máklá pipka s mašlí jsou fakt na pěst.. Snad je to jen přešlap a ST budou pokračovat tak, jak je známe a tyhle divnolidi se tam už neukážou.. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrůza... Jasně, oni jsou ti "outcasti". "Freaks". Jasně. Ale jsou všichni vystajlovaní až na půdu. A samozřejmě, když narazí Eleven na takovouhle skupinku, tak to musí bejt samozřejmě skupinka tvořená "zástupci" různých vzhledů a stylů, nedejbože, aby tam třeba byly dva podobný typy. Takže tam musí bejt velkej černoch bouchač, černoška s afrem, jakási Indka (taky s vystajlovanym hárem), pak nějaká dívčina křehký konstituce s hadrama jakože "nedbale elegatníma" a trochu ztřeštěnýma ala Jana Kratochvílová plus pankáč, kterej je asi trochu metrosexuál, protože je taky jak ze škatulky (a herec svou roli ještě ke všemu pěkně přehrává). Hadry se jim lesknou novotou a ačkoliv jim v baráku funguje elektřina (lampičky svítěj! A není jich tam málo...), tak se v jedný z hal ohřívaj u zapálenýho barelu jak bezdomovci v Bronxu. Banda pozérů na první pohled, tyhle potkat, tak jim nevěřim ani slovo... Ať se tvůrci zajedou podívat do nějaký nádražní restaurace, aby viděli, jak vypadaj a chovaj se opravdoví "outcasti". Děj bohužel naprosto podružnej. Nevím, proč tam tahle epizoda vůbec je, ale třeba se to jednou dozvíme. Ať už ale má svoje opodstatnění, nebo ne, tak se dala zpracovat jinak, líp a autentičtěji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama