Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

liborek_ 

všechny recenze uživatele

V záplavě animovaných filmů poslední doby se horko těžko hledá snímeček, který by nějak vyčníval a nebyl jen jedním z mnoha. Tomuto dílku se to, zdá se, podařilo... Můžou na něj stejně tak děti jako dospělí a oba se budou bavit královsky. Pravda... samotná dějová linie je jednoduchá a vlastně už docela provařená (osamělý "padouch" chce oklamat partičku naivů, aby se tak vyhnul trestu od silnějšího, ale nakonec si je zamiluje a zůstane s nimi...) Ale to vůbec nevadí, všechno vynahradí zpracování, které je velmi dobré a hlavně vtipné. Animace je kouzelná a povahy jednolivých postaviček jsou docela dobře vykreslené. Ztřeštěné honičky mají švih a vůbec celý film má dobrý spád, čemuž pomáhá i stopáž filmu, která není zbytečně natahovaná. Dobrý to bylo...:-) Mimochodem... Ten červený vozík plný jídla a vůbec ten duch, který byl za tím vším, mi přišel tak nějak symbolický...:-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film s lesní zvěřinou a jedním tlustým hubičem v akci. Film vznikal ve studiu Dreamworks, kde mimochodem vznikl i Shrek a na filmu je to i vidět. Přišlo mi, že některé postavičky mají podobné grimasy s Kocourem v Botách ze Shreka. Možná, možná ne. I přesto je to velmi zdařilý film, který pobaví nejen děti. A ten konec...veverka se napije energydrinku....:DD Škoda toho, že je film tak krátky mohlo to být o trochu delší. --- Pusťte mě dovnitř!! – Ne, proužkovaný šarlatáne ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

To sem teda cekal vetsi srandu. Prumernej film s prumernejma vtipama, ktery obcas pobavi, prumernou animaci a pribehem, kterej nicim neprekvapi, takze se tu jako vzdy najde poucovani na zaver. Ani hlavni hrdinove mi neprisli nijak zvlast skvely, navic minimalne pulka z nich je vyuzita minimalne. Ale potesil me Steve Carell a jeho hyperaktivni veverka. Film ma 80 minut, takze nenudi a obcas rozesmeje, ale v porovnani s jinejma animakama se jedna pouze o prumernou zabavu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou,že animované rozprávky vážne nemusím!Taktiež je pravdou,že hollywood nás čím ďalej tým viac doslova"atakuje" animákmy(továreň na peniaze)!Niesom ztoho veľmi nadšený aj keď Over the Hedge má niečo do seba.V jednoduchosti je krása a na tomto snímku je to názorne vidieť-jednoduchý scénar,pár hlášok+snaživé grafické zobrazenie..!Animák u ktorého sa zasmeju obe strany publika(deti aj dospelý)!Tento snímok miestami pripomína bojové pole,ako z tých"najdrsnejších"filmov-akcie dostatok,tak ako komediálnych prvkov.Avšak nejide o 100% animák,aj tento snímok má svoje chyby ako napr.vizuálne efekty,ktoré by sa dali ešte určite doladiť-(ALE)Celkový dojem je viac než dobry o čom svedčí aj konečný zárobok! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jeden z nejlepších animáků všech dob. Ideově mile zvrhlý, jen v naprostém minimu případů infantilní, po většinou naopak poměrně sofistikovaný a rafinovaný. Dále dokonale nadčasový a do nekonečna opakovatelný. A samozřejmě velice často poměrně geniální :) Scéná s objevováním plotu například. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Adaptace známého komiksového stripu vydělala během prvního severoamerického víkendu (19.–21. 5. 2006) 38,4 mil. amerických dolarů. Celkový hrubý výdělek v domovských kinech nakonec byl 155 milionů, ten celosvětový pak 339,8 mil. (imro)
  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)

Reklama

Reklama