Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Keď nejakú hranú rozprávku na motívy kníh Dr. Seussa tak jednoznačne Grincha v podaní Jima Carreyho. Kým ten bol sympatický, výborne zahraný, nebol problém si ho obľúbiť a celý film bol dobre a vtipne natočený tu máme nesympatického kocúra v otravnom podaní Mikea Myersa, ktorého som mal už päť minút po jeho objavení na scéne chuť zobrať k môjmu veterinárovi a nechať utratiť. Ešte predtým ho však nechať vykastrovať a to bez narkózy, aby získal aspoň akú-takú predstavu čo som zažíval pri sledovaní jeho filmu. Pritom nechýbalo veľa a mohol to byť výborný film – stačilo by aby sa pár minút po nástupe kocúra v dome objavil Alf a v naturalisticky zobrazených scénach plných cákajúcej krvi, lietajúcich utrhnutých kusov mäsa a srsti ho zožral. To by sa deckám páčilo! ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Někdy když se jdete dívat na film a nečekáte nic(leda spíš průser),jste na konci mile překvapeni. Ano,byl to totální výplach mozku a barvičková smršť,ale já se neuvěřitelně bavil. Spousta povedených hlášek(rozhodně ne jen dětských), skvěle hláškující rybička,"carreyovský" humor(ten můžu) v podání Mika Myerse a přirozená,skvěle hrající dětská hvězdička Dakota Fanning. Pro mně jediné minus ve filmu byla naprosto zbytečná postava souseda v podání obtloustlého (ne)herce Aleca Baldwina. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +Dakota Fanning, fantasii se meze nekladou, některé věci jsou docela zajímavým úletem -barvy, 3x fůůůj, Mike Myers, zase 3x fůůůj, bože koho to napadlo, vytvořit takovou nechutnost/// Tohle není normální film a dětem bych se ho bál pustit, protože bych se obával, že to z nich udělá dementy. Přežít se to dá, ale je to v mezích krajní únosnosti. "Kocoure vypadni!!!"/// Celkem 25%/// ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Strašně praštěný film, ale upřímně jsem se u něj zasmál. Film pro malé děti, který je ale zároveň plný vtipů pro dospělé, které děti nemohou pochopit. Kdo se u tohoto filmu chce pobavit, ten se určitě pobaví. A uznávám, mám zaujaté hodnocení - překlad pro dabing dělala moje sestra, takže na Kocoura nedám dopustit. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Monstrózní fantasmagorie nejhrubšího formátu s prověřením divákovy psychické síly a soudržnosti mozkových pochodů. LSD simulátor na obtížnost UNREAL. Testovací film pro nastavení barevného podání vašich TV a monitorů s přednastavenou škálou: hráškovo-pistáciovo zelená / fialově borůvková / paris-hilton růžová. Film pracující s postupy a dějem jaké vás nemohou napadnout ani v případě, že jste fanoušky moderní asijské kinematografie! Shlédnutí Kocoura je opravdu jen na vlastní nebezpečí a surrealní riziko, které hrozí střízlivému realistovi je značné! Film s nejostřejšími kritikami světových periodik a mnohonásobný aspirant na cenu kýče. Občas je potřeba se filmem nechat ulítnout a Kocour je velmi excentrický úlet... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Vesnice s růžovými domy byla postavena speciálně pro natáčení v Mooparku v Kalifornii na svahu jižně od dálnice 118. Když se začalo stavět, mnoho místních obyvatel si začalo stěžovat obecním úředníkům, jak mohli dovolit postavit takovou hrůzu, ze které jen bolí oči. Byli ale ujištěni, že budovy budou sloužit jen pro účely tohoto filmu a hned po natáčení budou zbourány, což se v prosinci 2002 také stalo. (HappySmile)
  • Když děti podepisují smlouvu a najdou certifikát Spay & Neuter, je na něm jako datum narození uvedeno 25. května 1963, což je datum narození Mika Myerse, který hraje Kocoura. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama