foto

Amy Hill

  • nar. 9.5.1953 (67 let)
    Deadwood, South Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spider-Man: Homecoming
2016 Catfight
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
The Unbidden
2015 Imperfect Sky
Man Up
2013 Big Gay Love
2009 Trable v ráji
Zvědavý George: Následuj opici
2006 Hurá do basy
Úžasný Harold
2005 Duck
Děti Ameriky
Můj auťák Brouk
2004 50x a stále poprvé
2003 Dvanáct do tuctu
Kocour
2002 Lilo & Stitch
Muž roku
Velký tlustý lhář
2001 New Women, The
On Edge
Pavilon žen
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Dvojník
Straight Right
Zkurvenej pátek
1999 Godzilla 2000: Millenium
1998 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
Yellow
1997 Magic Pearl, The
1995 Poslední smích
1993 Vycházející slunce
1992 Intimní cizinec (TV film)
Mládí
Teror v L.A.
1990 Muž s elektronickým mozkem
Můj táta je duch
1988 Big Blue, The
Strašidelné Vánoce
1987 Living on Tokyo Time
1985 Dim Sum: A Little Bit of Heart
1983 Mountaintop Motel Massacre

TV seriály

2020 Magnum P.I. (TV seriál)
Say Hello to Your Past (S02E15)
A Game of Cat and Mouse (S02E14)
Mondays Are for Murder (S02E13)
2019 Costume Quest (TV seriál)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
The Invincible Armour (E26)
Coronation of the Iron Goddess (E25)
House of Flying Pandas (E24)
další epizody (13)
Magnum P.I. (TV seriál)
Day I Met The Devil (S02E11)
A Bullet Named Fate (S02E09)
He Came By Night (S02E08)
další epizody (16)
2018 3 Year Plan (TV seriál)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
End of the Dragon Master (E13)
Sacrifice at the Edge of Time (E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (E11)
další epizody (13)
Magnum P.I. (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E09)
Die He Said (S01E08)
The Cat Who Cried Wolf (S01E07)
další epizody (7)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Žádná rodina není dokonalá (S02E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Nathaniel Needs My Help! (S03E08)
Black-ish (TV seriál)
White Breakfast (S04E15)
R-E-S-P-E-C-T (S04E14)
2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Backdoors (S02E11)
další epizody (6)
The Great Indoors (TV seriál)
The Company Retreat (E22)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh's Ex-Girlfriend is Crazy. (S03E04)
Can Josh Take a Leap of Faith? (S02E13)
When Do I Get to Spend Time with Josh? (S02E09)
Máma (TV seriál)
Poodle Fuzz and a Twinge of Jealousy (S05E05)
Fancy Crackers and Giant Women (S05E04)
2016 The Great Indoors (TV seriál)
Office Romance (E08)
No Bad Ideas (E05)
Pilot (E01)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Prank Assistant Gum Puppy (S01E20)
UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Ambush (S02E07)
další epizody (6)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Where Is Josh's Friend? (S02E01)
Paula Needs to Get Over Josh! (S01E18)
Josh's Sister Is Getting Married! (S01E16)
Máma (TV seriál)
Black Mold and an Old Hot Dog (S04E17)
Night Swimmin' and an English Muffin (S04E15)
2015 Jen špetka magie (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Savior (S01E07)
další epizody (6)
Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
Máma (TV seriál)
Sawdust and Brisket (S03E04)
2014 Coffee House Chronicles (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Mashed Potatoes and a Little Nitrous (S02E19)
Benito Poppins and a Warm Pumpkin (S02E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední vlna (S05E03)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Jižní světla (S02E02)
Mé nové Já (TV seriál)
Agent změny (S02E08)
Liga snů (TV seriál)
Heavy Petting (S05E06)
Americký táta (TV seriál)
Kung Pao Turkey (S10E05)
Spelling Bee My Baby (S09E14)
Kancl (TV seriál)
Couples Discount (S09E15)
Arrested Development (TV seriál)
Queen B. (S04E10)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Vítejte v Republic City (S01E01)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Mé nové Já (TV seriál)
Soudružnost (S01E08)
Osamělí duchové (S01E07)
Ne dost dobré matky (S01E05)
další epizody (5)
Americký táta (TV seriál)
Hot Water (S08E01)
Flirting with Disaster (S07E18)
2010 Americký táta (TV seriál)
White Rice (S07E05)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Upíří víkend (S02E06)
Glee (TV seriál)
Menšiny (S01E07)
The Goode Family (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Shallow Vows (S06E06)
Wife Insurance (S05E15)
Médium (TV seriál)
Things to Do in Phoenix When You're Dead (S05E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Happy Birthday, Nate (S02E06)
Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Spring Break-Up (S04E16)
Office Spaceman (S04E14)
další epizody (4)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Firestarter (S04E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílím z tebe (S04E11)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Joan of Arf (S02E02)
Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 2 (E20)
Americký táta (TV seriál)
Haylias (S04E05)
Big Trouble in Little Langley (S04E04)
Chirurgové (TV seriál)
Ať pravda zabolí (S04E03)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Na mě se nedívej (S02E19)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bato z vodního kmene (S01E15)
Closer (TV seriál)
Hot Properties (TV seriál)
Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Už můžu? (S04E04)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Maid in Arlen (S07E22)
Frasier (TV seriál)
Sbohem, kavárno naše (S10E20)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Returning Japanese (S06E21)
2001 Web Girl (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Massage (S02E10)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy Makes the Big Leagues (S05E05)
Přátelé (TV seriál)
Jak Monica pekla cukroví (S07E09)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Psí soutěž (S07E15)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Traffic Jam (S02E16)
1997 Pauly (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sláva je když (S01E16)

Dokumentární

2013 Why We Laugh: Funny Women
2003 World VDAY
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1986 Unfinished Business

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky