Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (168)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Těžko najít důvod pro obhájení té jedné hvězdičky. Možná je to proto, že na FilmPUBu "nula" hvězdiček nemáme, možná je to proto, že jsem v životě viděl pár horších filmů, ale na druhou stranu nenapadá mě jediný důvod proč za cokoliv chválit film, který si ve své nadutosti o sobě myslí, že je tak …"

Filmweb.cz (Lubor Vokrouhlický)

"Ač se to zdá prakticky nemožné, našel bych i jedno pozitivum. Tím je hudba, doprovázející všechny akčnější scény. Je to taková ta rychlá, agresivní směs a je jí pro toto "dílo" docela škoda. Kdyby bylo po mém, vydestiloval bych z celého filmu asi 5 minut čisté akce, vytvořil z ní pěkný videoklip a…" více

Kinema.sk (Vladimír Kurek)

"Nie som si istý, ako to presne medzi hviezdami Hollywoodu chodí, no nechápem, čo prinútilo Banderasa hrať v takomto hnoji. Možno zlá zmluva, možno túžba po novom aute, alebo jednoducho....neviem. Film bez nápadu, bez šťavy, nedokáže zachrániť ani formálne klišé, ktoré ponúka kameru plnú tieňov,…" více

Tiscali.cz (Kateřina Grosmanová)

"Kdyby se ze snímku vystřihlo dejme tomu deset minut akčních scén a ty se schopně sestříhaly, byl by z toho docela nářezový videoklip. Ale jako celovečerní film patří tenhle výpotek spíše někam do archivu, jako ukázka totální režijní neschopnosti, neomaleného vykrádání akčních filmů, scenáristického…"

Reklama

Reklama