Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Že to bylo velice lehce stravitelné, to ano. Že některé bojové scény nedopadly nejlépe, také budiž; ale že do toho bylo vsazeno, to co jiným akčním filmům často chybí, to se také popřít nedá, nadto kamera byla spíše nadprůměrnou... ale (pod)hodnocení uživatelů je spíše jakoby jeden opisoval od druhého. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Když se krutopřísně (po)jmenujete KAOS, hned vám režírování (zajisté podobně krutopřísného) filmu půjde samo, no ne? Ballistic je úmorně tupé akční béčko se zaostalým scénářem, nepřítomnými herci (kteří zpytují, kde se to octli), statickými přestřelkami a přesně nula zajímavými nápady. Akorát peněz na klipově zpomalené výbuchy a rozmlácená auta se utratilo dost, to zas jo. Neskutečná nuda k uspání, skoro jsem nevydržel. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Film je to plný akce i napětí a má své silné chvilky.Například souboje 2 agentů a třeba ještě výbuch auta na začátku tohoto filmu.Lucy Liu je zde dobrá a Antonio Banderas je zde také vcelku dobrý.Avšak po shlédnutí to u mě na více než-li 2 hvězdy nemá.Díky hlavním 2 představitelům,hudbě a spoustě akce dávám 40 procent. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Dementní scénář to teda má nebo ani ne tak demetní jako spíš hodně povrchně jednoduchý. V rámci akčních žánrů se, ale na druhou stranu musím asi zeptat Vás zasvěcených - prý to má scény ukradené z jiných akčních filmů??? A což takhle výbuchy??? Děláte si srandu??? A co nového byste chtěli proboha vymyslet??? Skok z osmého patra na nosorožci, jež bude mít místo levé zadní kulomet??? Já tenhle film beru jako béčkový akčňák a to z toho důvodu, že scénář a dialogy jsou opravdu žalostné. Na druhou stranu herci jsou slušní, akce slušné pro oko (pro hlavu naprosto nelogické) tam taky jsou, chyb je tam taky hodně, ale neznám akčńák, kde by nějáká ta chyba nebyla. 40% Čekala jsem, že to bude horší. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční snímek v ryze asijském stylu. Nakonec fakt, že to natočil thajský režisér mluví samo za sebe. Zkratkovitý děj, žádné zbytečné řeči a dějové odbočky, pořádné akční scény. Lucy Liu opět předvedla, že kick-box a kung-fu pro ni není žádné tabu. Antonio Banderas coby matador akčních snímků už nijak nepřekvapil. Honičky, přestřelky, exploze a nějaká ta bojůvka na pěsti. Akční snímek převážně stavějící na efektivní akci. Samotný příběh má dokonce i myšlenku, ale všimne si ji vůbec někdo? ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama