Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět zasáhl neznámý virus, který zabil nebo nakazil většinu lidské populace. Ti, kteří neměli takové štěstí a nezemřeli, se proměnili v zombie a začali požírat ostatní. Vládní společnost Cyglobe začala hromadně prodávat střelné zbraně, což si vedení samozřejmě pochvalovalo. Jenomže počet přeživších se začal rapidně snižovat, a tak jejich vědci dostali za úkol najít lék, který by se následně dal výhodně zpeněžit. Má to však háček: vědecké laboratoře v Terminal City jsou přímo v epicentru nákazy a tamní personál se odmlčel. Proto je povolána speciální jednotka pod vedením Kylea Walkera (Dolph Lundgren), která dostane za úkol najít přeživší vědce a přinést lék zpět. Jde však o sebevražednou misi, protože tato jednotka je složená z nezkušených zelenáčů, kteří měli co dělat, aby přežili vůbec samotný výcvik. Navíc zrada číhá na každém rohu, stejně jako hordy nakažených… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (21)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Doplh Lundgren se chtěl svést na vlně momentální popularitě zombíku,ale nějak to nevyšlo.Opravdu proč se ty filmy shazují sami?Film ,který je béčko nikdo od toho nečeká kdo ví co a oni tam dají nějaký puberťáky co hrají počítačovou hru a jsou naverbovaní skrze umění ve hře na rádoby boj se zombíky :-D a navíc ty dvě holčiny jak ze sci-fi a zlatým samopalem.No co dodat,navíc Dolph byl podle mě i v té malé míře bojových scén nahrazen dublerém.No budu hodnej.Za mě celkově 25% a dvě hvězdy. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

D-ový zombie akčňák so slabým scenárom a hereckými výkonmi. V podstate PC hra z konca 90-tych rokov má (pravdepodobne) lepšiu grafiku a lepší príbeh. Vybraná rola pre D. Lundgrena vyhovuje a je vidieť, že ho to aj baví. No ďalšie pozitíva neviem povedať (hlavne o záveru). Osobné hodnotenie: 48% (odpad!) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdysi v pravěku, ve zlaté éře akčních videobéček, se o Dolfim tvrdilo, že má IQ asi 150. Psali to prej snad v Bravíčku (když u nás ještě nevycházelo) nebo kde. Tak nevím jestli to byl kec už tenkrát a nebo mu s věkem změknul mozek, ale s tímhle IQ by nikdy nemohl vzít roli v tak blbým filmu, snad i kdyby chcípal hlady a potřeboval nutně love. Leda by to bral jako recesi a zábavu, to pak snad jo. Tenhle celej film se dá taky brát jako recese a skvělá hlína a dokážu si představit, že ve správný náladě bych mu vysolil tři a dobře se pobavil. Ale dneska jsem nějakej vážnej nebo co, takže smůla... Primitivnost a kostrbatost scénáře bych ještě překousl, i všelijaké mentály a latentní pornoherečky a jejich retardované hlášky a proslovy, snad i ubohost triků a debilitu akčních scén bych toleroval (nechtěná zábavnost je přece taky zábavnost), ale neodpustím třeba ten neskutečný šlendrián z devatenácté minuty, kdy se při tréninku pro boj zblízka se zombiemi objeví podruhé skupinka těch samých zombie komparsistů, která byla už pár vteřin předtím kompletně zlikvidována. Za to strhnu i potenciální druhou hvězdu. Mimochodem zahrát si aspoň komparsní miniroli nějakého zombieho je můj obrovský životní sen. A zvládl bych to kurňa určitě líp, než většina zúčastněných! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Amatérska zlátanina natočená v jednej púšti a pár interiéroch. Akcie je pomerne dosť, väčšinu však tvorí strieľanie prichádzajúcich zombíkov s kopou umelej CGI krvi spracované na jedno kopyto (veľmi rýchlo sa toho človek preje). Pokusy o bitky (Taktarov vs Lundgren) boli, narazili však na vek oboch zúčastnených a nevyzerajú najlepšie. Absolútnym failom sú ale postavy umelých teenageriek, ktoré Lundgren trénuje a majú byť vojačky. Ich uveriteľnosť a herecký prejav boli v mínuse a tieto momenty na pozeranie naozaj boleli. Z hľadiska správania postáv je film lobotómia a vo výsledku sa dá oceniť len Dolph a jeho charizma + masky zombíkov. Podfinancované béčko na hrane medzi 1* a 2*. PS: českú!!! videohernú predlohu nepoznám. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky lacny DTV film o zombie v ktorom najprv sledujeme skolenie novacikov v specialnej protizombie jednotke a nasledne ich misiu. Mlada krv je zaujimava asi ako ta pakaz v Expendables 3, takze vam je u prdele, ked zacne postupne chcipat. Niektori to zvladnu uz pocas vycviku, he he. Hlavnym kladom filmu je ich velitel v podani neskutocne charizmatickeho Lundgrena. Sice tesne pred natacanim spadol do hovna a nestihol si umyt vlasy, ale inak jeho postava fakt stoji za to a prevadza nas celym dejom ako taky sprievodca z nejakej videohry. Fakt by sa hodil na nadabovanie vojenskych videohier. Zvysok filmu uz za vela nestoji. Jak zapletka, tak akcne sceny. Na vsetkom vidno, ze to bolo extremne lacne. Jednu hviezdicku davam za skveleho Lundgrena a druhu prave za to, ze aj ked to bolo strasne lacne, tak cely cas citit tu ohromnu snahu vsetkych zucastnenych natocit co najlepsi film a neodflaknut to. To si cenim. 4/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na motivy stejnojmenné mobilní FPS hry brněnského studia Madfinger Games. (MiaMahoney)
  • Tony Messenger na filmu dělal jako Lundgrenův kaskadérský double a v malé roli si zahrál agenta CSU. (Rominator)

Reklama

Reklama