Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět zasáhl neznámý virus, který zabil nebo nakazil většinu lidské populace. Ti, kteří neměli takové štěstí a nezemřeli, se proměnili v zombie a začali požírat ostatní. Vládní společnost Cyglobe začala hromadně prodávat střelné zbraně, což si vedení samozřejmě pochvalovalo. Jenomže počet přeživších se začal rapidně snižovat, a tak jejich vědci dostali za úkol najít lék, který by se následně dal výhodně zpeněžit. Má to však háček: vědecké laboratoře v Terminal City jsou přímo v epicentru nákazy a tamní personál se odmlčel. Proto je povolána speciální jednotka pod vedením Kylea Walkera (Dolph Lundgren), která dostane za úkol najít přeživší vědce a přinést lék zpět. Jde však o sebevražednou misi, protože tato jednotka je složená z nezkušených zelenáčů, kteří měli co dělat, aby přežili vůbec samotný výcvik. Navíc zrada číhá na každém rohu, stejně jako hordy nakažených… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (21)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavný, ale jinak rutinní a neinvenční zombie béčko, který je v podstatě remake o třídu lepšího House of the Dead 2. Koukat se na to v pohodě dá a za pět minut to člověk zapomene. Za zmínku stojí ještě extrémně dementní konec a to, že se jedná o filmovou adaptaci český videohry z roku 2012. Jo a ty propagandistický spoty zkopčený z Hvězdný pěchoty si taky mohli odpustit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky lacny DTV film o zombie v ktorom najprv sledujeme skolenie novacikov v specialnej protizombie jednotke a nasledne ich misiu. Mlada krv je zaujimava asi ako ta pakaz v Expendables 3, takze vam je u prdele, ked zacne postupne chcipat. Niektori to zvladnu uz pocas vycviku, he he. Hlavnym kladom filmu je ich velitel v podani neskutocne charizmatickeho Lundgrena. Sice tesne pred natacanim spadol do hovna a nestihol si umyt vlasy, ale inak jeho postava fakt stoji za to a prevadza nas celym dejom ako taky sprievodca z nejakej videohry. Fakt by sa hodil na nadabovanie vojenskych videohier. Zvysok filmu uz za vela nestoji. Jak zapletka, tak akcne sceny. Na vsetkom vidno, ze to bolo extremne lacne. Jednu hviezdicku davam za skveleho Lundgrena a druhu prave za to, ze aj ked to bolo strasne lacne, tak cely cas citit tu ohromnu snahu vsetkych zucastnenych natocit co najlepsi film a neodflaknut to. To si cenim. 4/10. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V roce 2016 se Dolph Lundgren rozhodl ve své roli lovit démony. Rok poté, tedy v roce 2017, zase pro změnu založil takřka z řad teenagerů nějakou speciální jednotku pod názvem ´Dead Trigger´ a rozjel se lovit zombie. Že vznikají vlivem záhadného viru snad už nepřekvapí. Hráči her určených pro smartphony jistě poznali, že se jedná o zfilmovanou velice úspěšnou mobilní hru. Vyprávění má tak rychlé tempo, že je vlastně zázrak, že to vůbec má nějaký příběh. V podstatě se stačí bohapustě ohlédnout a děj je už třeba i o dvě scény vepředu. Takže na nějaký plynulý a smysluplný dějový vývoj okamžitě zapomenout. Scénář tak vypadá, že byl bez sebemenší úpravy snad použit rovnou z komiksu. Hledat v tom nějakou logiku tedy už vůbec ne. Ze zákulisí je známo, že natáčení provázely značné problémy, takže by byl div, kdyby se to na filmu neprojevilo. Hrůzu tedy nebudí příběh, ale stav snímku. Jediné, co stojí za zvážení, jsou akční scény zápasů. Dolph na to viditelně i na svůj věk stále má. Jinak skutečně není o stát. Tohle si hra nezasloužila. Než sledovat film, to si tu hru, u které existuje i druhý díl, raději zahrát. Na google play ke stažení stále je. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

D-ový zombie akčňák so slabým scenárom a hereckými výkonmi. V podstate PC hra z konca 90-tych rokov má (pravdepodobne) lepšiu grafiku a lepší príbeh. Vybraná rola pre D. Lundgrena vyhovuje a je vidieť, že ho to aj baví. No ďalšie pozitíva neviem povedať (hlavne o záveru). Osobné hodnotenie: 48% (odpad!) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(35%) Máme tu další film s D.Lundgrenem. Tentokrát si nechal nabarvit vlasy na tmavo, což mě nijak zvlášt neirituje. Celkově mě ani Dolph zde vůbec nebavil, nevím proč, nemůžu si pomoci. 1/3 snímku – naprostá tragédie, cítil jsem se dost trapně. A některé rádoby ujeté scény mě vůbec nerozesmály. Co se týče akce, ta byla sice dost amatérská, ale vyloženě špatná nebyla. Přeci jen téma o mrtvácích mám rád, tak aspon něco. I tak to byla ale bída, trvalo mi dlouho, než jsem to dodával. To pojetí mladých a nezkušených vojáků – to mi nevyhovovalo. Hluboký podprůměr. Znám daleko horší sračky, ale tak přežil jsem to. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Tony Messenger na filmu dělal jako Lundgrenův kaskadérský double a v malé roli si zahrál agenta CSU. (Rominator)
  • Film vznikl na motivy stejnojmenné mobilní FPS hry brněnského studia Madfinger Games. (MiaMahoney)

Reklama

Reklama