Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při natáčení posledního filmu si Joan uvědomuje, že stárne, a rozhodne se ukončit kariéru. Bette mezitím hraje v laciných seriálech a utápí svou zahořklost v alkoholu... (TV Prima)

Recenze (3)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K poslednímu dílu mám pár výhrad, poslední chvíle Joan byla dojemná, ale nemůžu si pomoct a podle mě se z toho dalo vytřískat více emocí. Věta "po pár dnech zemřela osamocená" byla taková suchá. I poslední scéna seriálu, tedy setkání obou legend před natáčením byla taková nemastná, neslaná. Zbytek epizody byl úchvatný, scénář Giny Welch byl neskutečný. Zakončení éry 2 legend co si šly po krku zpracováno víceméně na jedničku. ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Velmi jímavá, citlivá a výstižná epizoda, některá hodně silná místa: In memoriam na Oskarech po smrti Joan, J. Blondell (Kathy Bates - btw skvělá!) říká: That's it? Christ! 50 years in showbusiness and they give her 2 seconds....Bette na to: That's all any of us will get.....Kdyby dámy věděly, že tolik let po jejich smrti se o nich natáčí takhle zdařilý seriál....ale Hedda to Joan říká správně: "Don't worry, sweetheart. You will always be young, always be beautiful, goddess of your time, frozen in amber by Hurrell ... legends all." Díky za tento seriál, který připomíná, že lidi světem milovaní (tehdy i teď) byli vlastně strašně osamělí, často nejistí a věčně na pochybách, museli mít sakra ostré lokty, aby se do té Hurrellovy pryskyřice dostali...snad, pokud z toho filmového nebe koukají, mají nějaký pocit zadostiučinění. Těší mě, že Feud poskytuje poměrně rozumné zamyšlení se na jednáním postav a pokud trošku chcete, pochopíte jejich jednání, i když někdy dětinské, někdy nečestné, někdy zoufalé. Bála jsem se, že tento projekt půjde po obecně profláknutých, povrchních pomluvách, aby se zalíbil širokému publiku, které je s gustem šíří... které například s oblibou reaguje směrem k Joan trapnými "wire hangers" a přitom o tom ani o ní nic dalšího neví. Doufám, že díky Feud se k lidem, i českým lidem, dostane citlivější obraz o tak obrovských legendách, kterými Bette a Joan (a další z té doby) byly. A snad si někteří i poopraví zkreslené názory, ti umělci si to jistě zaslouží. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama