Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (275)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, jestli začít pozitivy nebo negativy. Pozitiv je pochopitelně mnohem méně - sem tam trefný voiceover, Langmajer s Kajnarovou se v rámci možností také snaží. Zbytek už je ale marnost nad marnost - trilion postav, jejichž vazby nemáte šanci pochytit (stejně jako u nedávno vysílaných "Decibelů lásky"), a hlavně hodně slaboučký scénář. Debutující paní režisérka (a scenáristka a producentka, uf) se toho každopádně nebála a snad i za její odvahu neposílám tenhle film do úplného odpadu. Druhou hvězdičku věnuji Langošovi a jeho scéně s vyřezáváním stařecké skvrny ;). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

Reklama

Kacitr odpad!

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez šťávy, bez ničeho. Okatý product placement a ani těm hercům to nejde. Příběh má v sobě děr víc jak rybářské sítě. Opravdu se Hedvika nikdy dřív nepotkala s manželem své velmi dobré kamarádky? S tímhle na mě nechoďte. Bylo by toho víc, ale jsem z toho filmu tak otrávená, že asi stačí. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Režisér One Man Show se diví, jak to mohlo jít v primetime na Primě, mě spíš zaráží, jak je možné, že se to promítalo v kinech. V první polovině, nebo spíš třetině se našlo pár vtipných momentů, ale to je na 90 minutovou komedii dost málo. Druhá byla už úplně tragická, až u titulků člověku dojde, že to prakticky nemělo žádný konec. Aby ano, když to nemělo ani děj. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie kde se asi třikrát člověk opravdu zasměje, ale je to furt na téma nevěra a stokrát o tom samém. Langmajer si hraje to svoje. Gondíková celkem v pohodě, ostatní asi očekávané herecké výkony. Jenže to bylo tak nudné, očekávatelné a předvídatelné, že bych to viděl spíš jako televizní film, než něco do kina. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • Režisérka Zita Marinovová o svojom prvom filme povedala: "Dva roky som mala chrobáka v hlave a premýšľala, o čom to bude. Pôvodná idea bola, že napíšem coververziu Kristiána, pretože ten film milujem. Len som si lámala hlavu tým, kde by dnes pracoval. A zoznamka sa mi zdala najefektívnejšia pre nadväzovanie vzťahov so slečnami. Začala som písať a v podstate riskovala, že tvorím do šuplíka. Poznala som ale človeka z branže, ktorý sa tak nejako prelieva šoubiznisom, zaisťuje investorov a ktorého meno nechcem uvádzať, ale bol to on, kto ma povzbudil k natáčaniu. Sľúbil zaobstarať peniaze." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama