Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bill McNue zjišťuje, že na pronásledování banditů zůstal sám, ale nevzdává se. Frankova banda míjí obydlí s nemocnými nakaženými neštovicemi, o které se stará dívka Lila (Mia Stallard). „Pastor“ Frank se zde zastaví, aby dívce pomohl s péčí o nemocné. Šéf „ochranky“ města La Belle Logan (Kim Coates) se vydává do Blackdomu k místním válečným veteránům, aby zajistil, že se nebudou plést do záležitostí v La Belle. Roy vyráží s Truckeem na lov, ale dostávají nečekaného společníka. Whitey se zamiluje do Louise (Jessica Sula), černé dívky z Blackdomu, jenže naráží na nepochopení ze strany jejího otce (Erik LaRay Harvey). Vyřešit to hodlá s mladickou nerozvážností po svém… (Dont)

(více)

Recenze (6)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem ani úplne presne povedať prečo, ale táto časť sa mi zatiaľ páčila úplne najviac. Má úplne najlepšie zábery, atmosféru a hudbu, kamera je tiež tradične brilantná a máme tu aj pár ničnehovoriacich flashbackov. Dialog na záver je tak extrémne napínavý a dusný, že aj zabudnete dýchať, medzi hercami funguje neskutočná chémia, skvelý, drsný humor...nj, toto môžem. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem no, zasa dám radšej opatrných 60%, hoci miestami je to na 80%. Ale je to proste moc dlhé a veľakrát sa tam skoro nič nedeje. Občas je to ozaj akoby až za každú cenu odďaľovanie od finálneho konfliktu (starostlivosť o infikovaných alebo pôsobivé, ale v podstate zbytočné flashbacky, nakoľko TOTO sme o postavách už vedeli). A nepochopil som, prečo ho na konci neodbachli. Kvôli indiánskemu svedkovi??? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se nadále posunuje svým vlastním tempem (tj. pomalu), ale vzhledem k epizodám, které jsem dosud viděl, jsem si už zvykl, pozvolný postup mi vyhovuje a líbí se mi, jak se tvůrcům daří dodat postavám potřebnou hloubku. Nečekaně jsem byl dokonce vystaven působení humoru, lovecká výprava mě fakt pobavila. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama