Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Webb kontaktoval matematikáře Jordana Ellenberga po přečtení jeho článku v The Wall Street Journal a požádal ho o sdílení svých zážitků. Ellenberg si ve filmu zahrál postavu profesora. (griph)
  • Při jízdě v lodi hraje „The Wind“ od Cata Stevense a u náhradní rodiny hraje „Pretty Bird“ od Crooked Still. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 7. října do 20. listopadu 2015 ve městech Savannah, Tybee Island a Atlanta ve státu Georgia v USA. Scenárista Tom Flynn chtěl natáčet film ve městě St. Peresburg na Floridě, jelikož se tam film odehrává, ale nedokázal přesvědič producenty, aby tam natáčeli. (BMW12)
  • Přestože malé školačce Mary mělo být ve filmu 7 let, její představitelce Grace Mckenna bylo v době natáčení už 10 let. (Nikitera)
  • Každý z obsazení a ze štábu si adoptoval zvíře z útulku, ve kterém se natáčelo. Chris svého psa pojmenoval Dodger. (Azuko)
  • Aby si Mckenna zapamatovala složité rovnice k vyřešení při natáčení, tak společně s maminkou si na ně složila písničku. (Azuko)
  • Na natáčení měli herci a štáb sklenici za nadávky. Do sklenice přibylo 5 amerických dolarů za sprosté slovo a 10 amerických dolarů za slovo na F. Přispěla dokonce i malá Mckenna a Chris doteď nějaké peníze dluží. (Azuko)
  • Chris Evans (Frank Adler) a Jenny Slate (Bonnie Stevenson) spolu po natáčaní aj v skutočnosti začali chodiť, no do roka už boli rozídení. V novembri 2017 však verejne oznámili, že sa k sebe vracajú. (Astonko)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama