Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

stitch7 

všechny recenze uživatele

A vždyť to bylo fajn! Při rozdělení na dvě části film nebyl ani tak dlouhý, o to je ale více poznat, že první půlka byla lepší. Ne snad proto, že se ve druhé začly ukazovat PC efekty, ale proto, že dialogy byly o poznání horší. Ony efekty, včetně samotných časožroutů, mě překvapily. Čekal jsem to fakt horší. Role Stephena Kinga mi udělala strašnou radost!Jen kdyby ten konec byl takový, jako v knížce, dám i tu čtvrtou hvězdu. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytečně roztažená 150 stánková novela do 3 hodin a v některých chvílích se postavy chovají dost nelogicky(při ohrožení furt něco vysvětlují i když nemají čas) a casting mi taky nesedl, ale na TV zpracování nadprůměr a příležitost pro Kinga aby si opět střihnul roličku. Je potřeba tohle zpracování hodnotit jako tv sérii, jinak by byl výsledek horší. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kingovu předlohu jsem dosud nečetl a ani po dvou zhlédnutí této filmové verze (2x90 minut) se k tomu nechystám. I když zvědavost, zda je to stejně nudná a nezajímavá sračka, je docela veliké. Přitom první film je poměrně dost napínavý, ten druhý to ale všechno zavede do hodně nepříjemných vod. K tomu ještě ploché postavy (v jednom případě doslova) a vševědoucí slepá holčička, podobné postavy mi prostě pijou krev a kazí jakýkoliv příběh. Obrovská slabota. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V knižní (povídkové) předloze děj bez problémů funguje, ve filmu vyznívá vyústění s časožrouty velmi hloupě a směšně. I přes béčkové zpracování, občasné logické kiksy, slaboučké efekty a prkenné (ne)herecké obsazení (s výjimkou Davida Morse, který překlonil mé hodnocení ze dvou na 3*) se jedná o vcelku povedenou adaptaci Kingova díla. 55% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Levně vyhlížející (hlavně mizerné triky) televizák v režii Toma Hollanda (HRůZNÁ NOC, DĚTSKÁ HRA) podle Kingovy předlohy, která podle mě podobně jako třeba TEMNÁ POLOVINA měla nakročeno k tomu stát se skutečnou hororovou klasikou (skvělá výchozí situace, jedna vynikající postava a originální monstra), ale k dokonalosti jí něco chybí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno