Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

geklon

všechny recenze uživatele

Nevim.....počkejte........ne, nevim o co tu do prdele šlo. Asi až moc prvoplánově totálně nevstřebatelné na první dobrou či zlou, každopádně dost stylové a kurevsky koukatelné. Žádná smutná podívaná jako Leftovers, žádná sebezničující WTF depka jako Mr.Robot. Legion je milá superhrdinská jednohubka zabalená v rubikově kostce. Uvidíme kam mě tenhle seriál posune, ale tohle zkouknu asi celý. 81%. ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem dal šanci seriálu podle komiksu a po všech těch standardních konvenčních akčních sériích typu Arrow nebo Flash je Legion hodně jiná káva. Po prvním díle úplně nevím co si mám myslet a trošku se bojím že styl, do kterého první díl nakročil mi sedět nebude, přesto dám ještě pár dílům šanci. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Je to ine. A audiovizualne sa niekto namakal, o tom ziadna. Ale presvita tym taka ta naivita, co tak nemam rada na komiksovych pocinoch. A stavam sa alergicka na nevedomie, ci je dej skutocny/sen/iluzia/minulost/buducnost atd, moze to prospiet svojmu ucelu v ExistenZ, Inception a pod., ale nie vo filmoch a serialoch, ktore nie su primarne o tom sakra, tam je to len navysost otravne. :( Pochybujem, ze si pustim dalsi diel. ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Takže FOX to s mutanty v TV nakonec myslí smrtelně vážně. Jo ty prachy jsou na tom vidět a já doufám, že si nevyčerpali rozpočet na té závěrečné scéně, protože ta byla na televizní poměry parádní. Snad si budou podobnou kvalitku držet i další díly a nedopadne to jak lehce nadprůměrný Westworld. Našlápnuto to má kurva dobře! ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam, kde začala Dívka ve vlaku s obrysy nespolehlivého vyprávěče, našel Legion své místo na slunci ještě mnohem extrémnějším způsobem. Pod tóny pološílené hudby spojuje obdivuhodnou imaginaci, skvělý hlavní herecký výkon a nejistotu z toho, co je vlastně pravda. Konec má předzvěst dystopie, čehož se celkem obávám. Snad však tvůrci neztratí nit a tento atmosférický zažítek jen tak nezmizí. Za mě plná palba. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama