Reklama

Reklama

Vyhořelý právník dostává druhou šanci, když souhlasí podat žalobu za neúmyslné zabití na největšího klienta jeho bývalé právnické firmy. (Prime Video)

Recenze (4)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// B. B. Thornton si to jako obvyklé podává s přehledem a jako bonus tady na to není sám a minimálně od Marii Bello, Olivie Thirlby, Williama Hurta nebo Tanii Raymonde bych toho rád viděl i víc, jenže děj to prostě zabíjí. Krom příliš okatého tlačení na konspirační linku se tu totiž hromadí jedno klišé za druhým a vážně nemám pocit, že bych to všechno už někde předtím neviděl. Plus líp. Potenciál tu je, ale příliš mnoho důvodů k dalšímu sledování ne. 6/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě si nejsem úplně jistý,jestli jde o drama,první díl na mě spíše působil jako thriller.Základní dějová linie je tradiční,z údajné sebevraždy se vyklube něco víc,velká firma si drží nade všemi kontrolu výhrůžkami a penězi,prostě je to málo objevné.Ohodnotil bych za běžných okolností třemi hvězdičkami,ale to by nesměl být Billy Bob Thornton tak dobrý,ještě jsem neviděl film nebo seriál,který by díky němu nebyl o hvězdičku lepší. ()

Reklama

JohnyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hrozne hlúpučké a nezachraňuje to ani charisma Billyho, pretože, aké sračky mu scénaristi hádžu pod nohy to sa len tak nevidí. Ale kvôli Billymu im ešte jednu šancu dám. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama