foto

Christopher Michael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Max Winslow and the House of Secrets
2018 Armed
F.R.E.D.I.
2016 Saved by Grace
2014 Rudé nebe
2012 Hardflip
We the Party
2010 Cutback
2009 Probuzení
2003 Baadasssss!
2002 Podivuhodná srdce
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
Únik z Alcatrazu
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
Love Her Madly
Obžaloba
Plastic Boy and the Jokers
1999 Bouřka
Hraniční čára (TV film)
1998 Born Champion
1997 Jen blázni spěchají
Past
Shades of Gray
Time to Revenge, A
Šílená jízda
1996 Cable Guy
Jménem spravedlnosti
Limp Fangs
Solo
Studentka na telefon (TV film)
1995 California Convertible
Panter
Pán času
Virus (TV film)
1994 Guyver: Temný hrdina
In the Living Years
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Pistolníci
1992 Kouzelník
Zlatá žíla
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
Triumph of the Heart: The Ricky Bell Story, A (TV film)
Říše drog
1989 Identity Crisis
Terč útoku (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1986 Bojové nasazení
1985 South Bronx Heroes
1983 Escapist, The

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
The Good Twin (S02E08)
Viking Funeral (S02E01)
2017 Hand of God (TV seriál)
Gathering Dust (S02E01)
2016 Goliath (TV seriál)
Of Mice and Men (S01E01)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
License to Sell (S01E09)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Payback (S02E13)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Je to kluk (S04E06)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Jimmy Jab Games (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Unsabotagable (S03E21)
Famílie (TV seriál)
It Has to Be Now (S05E01)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Chirurgové (TV seriál)
Miluj toho svého (S09E03)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Hands (S04E10)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Bolestná realita (S01E05)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
I Love the Knight Life (E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S07E03)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Drive Me Crazy (S01E22)
2005 Médium (TV seriál)
I Married a Mind Reader (S01E11)
Drzá Jordan (TV seriál)
Total Recall (S05E06)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vzpomínky na Afriku (S10E05)
Světec (S09E12)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Whole Ball of Wax (S06E20)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Noha (S01E03)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
How This Happened (S04E22)
Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
Policie New York (TV seriál)
Roztržka v baru (S09E03)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Podivný let (S07E05)
Akta X (TV seriál)
Klub rváčů (S07E20)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
The Amanda Show (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Malibu, CA (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve znamení viny (S01E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hříčky přírody (S04E08)
1996 Chameleon (TV seriál)
Hypernauts (TV seriál)
Kenan & Kel (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Unáhlené rozhodnutí (S04E17)
Murphy Brown (TV seriál)
Seperation Anxiety (S09E12)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Honička temnými místy (S02E08)
Superman (TV seriál)
Osobní zodpovědnost (S02E20)
Krok za krokem (TV seriál)
Slabší pohlaví (S04E21)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S04E06)
1989 Family Matters (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Snoops (TV seriál)
Top of the Hill (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bring Your 'A' Game

Režijní filmografie

Filmy

1996 Limp Fangs

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Limp Fangs

Host

TV pořady

1997 Keenen Ivory Wayans Show, The (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace