Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kurvafix, sklamanie ako hrom. Trailery lákali na úplne niečo iné, ako som nakoniec dostal. Arnold v podstate v úzadí a popredí banda debilov. Škoda. P.S. Po opätovnom zhliadnutí v dabingu musím zdvihnúť aspoň na tri hviezdy, jedna z mála vecí, kedy dabing fakt pomohol. Vtipné (aj keď len niekedy), akčné, totálne nepredvídateľné a UberKiller ála Gunther ála Arnie, tak to teda hej. Ten si film ukradol pre seba aj na tých pár minútach, ktoré oproti tej spomínanej bande debilov dostal. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vím, že kvalitní filmařiny a vůbec kvalitního čehokoli tady moc nenajdeme, ale tenhle film je pro mě čistou, jednoduchou zábavou, kde se banda volů navzájem likviduje v překvapivě hodně veselých scénách. Je to neobvyklé, vtipné a rychle to uteče, takže za mě spokojenost, i když to byla hrozná blbost. 70% ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cimrman vymyslel krásný způsob úspor: Hamleta bez Hamleta. Stejně jsme mohli sledovat většinu filmu o Guntherovi...bez Gunthera. Bohužel se o něm jen mluvilo. Což je škoda, protože když se objevil na scéně, dostal film vtip a aspoň nějaký náboj. Takovýto styl filmu mi spíše pasoval do doby před dvaceti lety, každopádně mě dlouhou dobu nebavil. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|2%| Jak se mohl Arnold upsat k takové sračce? No, to je mi teda záhadou. Bylo peklo to dodívat do konce. Ale já to přeci jenom vydržel. Zastávám názor, že když si film pustím, tak ho musím taky dodívat a ne hodnotit po 20 minutách a dát hodnocení. Zhruba hodina filmu je totálně o ničem. Sledujeme tu partu totálně vymaštěných kokotů, co se snaží najít a zabít známého zabijáka Gunthera! Takže tu máme zezačátku seznámení všech elitních postav, kteří jsou odvážní natolik, aby si troufli Gunthera najít a zabít. Myslím to však ironicky. Neboť sledovat ty dementy jak jsou retardovaní tak, že se sami málem zabijou, bylo mi k pláči. Já se nemohl ani jednou zasmát. Celé to bylo trapné. K tomu ten debilní rádoby dokumentální styl. Ani to nebylo vyloženě točeno jako dokument, jen to tak naoko trochu vypadalo. Když už se po cca 67 minutách zjeví Arnold, tak se paradoxně ve filmu nic nezlepší. Bylo mi ho až líto páč i on vypadal trochu trapně. 1% dávám za menší šarvátku v kuchyni, kdy si tam Arnold podá jednoho sráče. Druhé % dávám za hlášku“ Odešel k vrtulníku“ což nám připomene Arnoldovu slavnou hlášku z filmu Predator. To je ale vše. V tomto snímku opravdu není o co stát. Je to nudná trapárna a i ta akce je prostě obyčejná - moc jí ani není. Takže je mi líto, ani ten Arnold tuhle pekelnou srajdu nezachránil. ODPAD jak vyšitý!!! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama