Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Konečně něco hezkýho a roztomilého v tomhle posraným světě. Asi se na tyhle snímky budu dívat častěji. Dobrej tah byl, že zvířátka byla animovaná a zbytek normální. Tak byla zvýrazněna jejich pohádková kulisa. Jejich bundičky byly k sežrání. A navrch tam jezdí v octovkách. Také láska nechyběla, jako ve správné pohádce a rivalita mezi nápadníky… ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parádní "zvířátkovská" komedie necílí jenom na děti, zdaleka – překvapí totiž množstvím (britsky) inteligentního, až sofistikovaného humoru často s meta náběhy. Roztomilí digitální chlupáči mají skvěle vykreslené charaktery (a charakterové vady :)), lidské postavy přes jasné zjednodušení také, nikdo neotravuje a přehnaně infantilně se nešklebí. Přehledný skečovitý příběh svižně ubíhá a jestli hledáte nepodbízivou zábavu pro celou rodinu, plně doporučuji. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt volného lístku do kina od kamarádky a současné slabší nabídce filmů, nechala bych si "Králíčka Petra" s čistým svědomím ujít. Po jeho zhlédnutí vám taky můžu poradit, abyste za návštěvu kina rozhodně neutráceli, i když... může se vám líbit realistická animace zvířátek (mně taky), můžete si užít zajímavé obsazení zvířecích i lidských rolí (české znění bylo taky slušné), já jsem ale měla problém už se základní myšlenkou celého příběhu. Přijde mi tak nějak normální, že se lidem nelíbí, když jim armáda králíků a dalšího zvířectva sežere veškerou úrodu, tudíž mi Petr a jeho rodina vlastně lezli na nervy skoro stejně jako hlavnímu "záporákovi". Dětem se tahle taškařice bude asi líbit, ale nevím, jestli autorka knižní předlohy měla opravdu takový záměr. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

roztomilá zvířátka a skvělý casting na dobrý film nestačí. tam kde paddington uspěl a podal dojemný a poutavý příběh tam petr hodil vybuchující stromy a dvě postavy které mají mezi sebou chemii asi jako sandály a ponožky. i když králíček na konec přinese jisté poselství, že je třeba se problémům postavit čelem etc. nemá ten potřebný dopad, obzvlášť když postava petra nemá problém s vražděním lidí. což něco co je ve snímku skryté, je to něco, co je zde naplno řečené. will gluck a rob lieber naprosto nepochopily jak se dělá dobrý dětský film, jak se píše dobrá rošťácká postava nebo humor. nenechte se zmást zdejším červeným hodnocením. je to sračka, sračka v modrém kabátku a bez kalhot. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama