Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parádní "zvířátkovská" komedie necílí jenom na děti, zdaleka – překvapí totiž množstvím (britsky) inteligentního, až sofistikovaného humoru často s meta náběhy. Roztomilí digitální chlupáči mají skvěle vykreslené charaktery (a charakterové vady :)), lidské postavy přes jasné zjednodušení také, nikdo neotravuje a přehnaně infantilně se nešklebí. Přehledný skečovitý příběh svižně ubíhá a jestli hledáte nepodbízivou zábavu pro celou rodinu, plně doporučuji. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Průměrná komediální jednohubka na dlouhý večer, která okrem skvělé animace a chytlavých písní nemá téměř vůbec nic co nabídnout. Peter Rabbit je tedy až na tyto detaily zcela promarněnou příležitostí na povedený rodinný film. Škoda. PS: James Corden je otravný i tehdy, i když je jenom slyšet. Neuvěřitelné. „I've chilled out, man. I'm cool now.“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)

Reklama

Reklama