Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

T2 

všechny recenze uživatele

Teda riadna hovadina a to doslova, je to v štýle boratovskom zachádzajúcom za určité hranice ale tu je to úplná ukážková samoúčelnosť, zabávať na tamtých veciach nuž u mňa teda nehrozí, škoda čakal som bžundu ale toto je skoro nič, len fakt tupá zábava znudených amerických chlapcov čo nevedie do čoho by pichli. Horko ťažko dávam 1* a to za niektoré nápady tie v normály čo sa ako tak držali a tých je fakt minimum. ║Rozpočet $5miliónovTržby USA $64,255,312Tržby Celosvetovo $79,493,831 ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Další důvod proč kritizovat Ameriku, MTV i celý ten konzumní svět svobod a naučených zvyků. Pár týpků, kteří si myslí jak jsou drsní, si různě ubližuje a mlátí se a to jen kvůli tomu, aby byli na MTV . Konzumní Amerika má své špatné stránky, ne že by jich bylo málo, ale Jackass je odpad všech odpadů, z kterého můžou mít zábavu jen chorobně nemocní nebo zvráceně nebezpeční jedinci. Ale ono je to vlastně strašně cool bejt tak drsnej, dementní a mimo kontrolu společnosti. Je už společnost tak zvrácená, že tohle považuje za kvalitní zábavu? Tak to bych se měl odstěhovat na jinou planetu ... Kdyby se takhle chovala celá Amerika, tak jeden kontinent je v podstatě bez života. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Rikejte si co chceste, ale me se to libilo... jo, sou to sice kraviny, ale vetsina je fakt prdel. Rad bych oslovil lidi, kery si myslej ze je to blbost, aby se zamysleli a uvedomili si, ze v denesni dobe nakejch debilnich reality show je tohle este docela kvalitni matros. ctyri hvezdicky zaslouzene.... ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Misty VELICE hruby - rezeni papirem - z toho se mi vazne zvedl kufr - ale jinak docela zabavne eskapady profesionalnich kaskaderu, kteri jsou stejne jako ja pro kazdou blbost. Jsou tam slabsi scenky i velmi povedene - stejne jako v originalni televizi. Ale verim, ze to neni pro kazdeho popkornoveho divaka ;]] ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama