Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ač často spíše trapné, povětšinou otřesně nechutné, tak stále ohromně zábavné. Knoxville se svojí bandou servírují dementnímu americkému publiku přesně to, co má nejraději. Tedy výkaly, prdy, rány do rozkroků, výkaly, pády na hranici sebedestrukce a ještě jednou výkaly. Ocenit se musí jejich obří dávka kreativnosti a především odvahy. Ono nechat si žrát obřím prasetem (Bobem) ze zadku jablko, to už chce pořádnou dávku nebojácnosti. Až si připadám provinile, že jsem se smál od začátku do konce.. :D ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Genialita sebepoškozování potřetí! Když brečí, brečím taky. Když se smějí, směju se taky. Když nejsou, jako bych taky nebyl. Součást americké kultury a odhodlanosti, největší sranda, nejcharakternější zábava v Americe, kterou budu nadosmrti milovat. Také součást mně. Tahle zábava se mi vždycky líbila a navíc tuhle zábavu dělají ti nejvíc fajn "střeštěnci"____ Hi, I'm Johnny Knoxville! ____ ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Já ty kluky mám prostě rád, ať se děje co se děje, ať je to ploché jak je to ploché... Na odreagovani, na pozadí při párty či jenom tak pro zábavu vynikající formát zábavy. Škoda jen, že ve "trojce" není nic co by fakt stálo za to, nějaká scénka při které bych spadnul ze židle. Navíc, jak už tady někdo podotknul, ani ta parta nefunguje tak jak za jejich "punkových" let, kdy ještě pánové nebyli tak moc známí. Přesto je to 94 minut dobré zábavy při kterých jsem se smál daleko více než při (skoro) jakékoli komedii. Za tři. P.S. Velký "fuckáč" za českou distribuci, jednak z hlediska toho, že by na tenhle film přišlo dost lidí a jednak pro to, že já sám bych tohle chtěl vidět s bandou a ve 3D. Hello, I'm Johnny Knoxville, Welcome to Jackass! ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Opäť paráda Johnny Knoxville, a jeho banda nenormálnych psychopatov nesklamala, ale to predsa nikdy !!! ani vo video častiach ako 2,5 či 3,5. Trojka sa vydala viac cestou bolestivých a krkolomných kaskadérskych kúskov. Som za každú srandu , ale niektoré by som teda osobne sám na svojej koži nechcel zažiť. Bolo tu menej zvrátených vecí čo mi nevadí aspoň sa neopakovali a ukázali že v nich prah bolesti ešte stále nie je na úrovni Tibetských mníchov. vyšla s toho pekelná ako as hovorí "podívaná" RIP Ryan Dunn ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama