Reklama

Reklama

V centre Madridu vypukne panika po tom, čo rušnou ulicou zahrmí výstrel a mŕtve telo neznámeho chlapíka sa zrúti na chladnú dlažbu. V okamihu sa ulice vyprázdnia a centrom zavládne hrobové ticho. Niekoľko vzájomne neznámych ľudí sa práve v tejto chvíli ocitne v bare, kde ostanú izolovaní od vonkajšieho sveta. Miestny umývač okien sa pokúsi dostať von k mŕtvemu chlapovi, ale končí s prestrelenou hlavou. Kým' sa zvyšných osem uväznených civilistov snaží márne zistiť, aký bude ich další osud v tejto hrôzu naháňajúcej situácii, všimne si niekto, že obe mŕtve telá zrazu záhadne zmizli a s nimi i stopy po krvi. Nik nevie, čo sa stalo. Ide o teroristický útok alebo tajný experiment vlády? (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařená psychologická studie, kterak se začnou lidé různých sociálních vrstev chovat v patové a vyhrocené situaci, navíc je člověk v permanentním napětí, jaký pravý důvod se vlastně skrývá v tajuplném zmizení obou mrtvol před barem a bleskového vylidnění celé přilehlé oblasti. Sedělo mi i to, že se vlastně zpočátku jedná spíše o černo-černou komedii, která postupem času nabývá na důležitosti a panika zúčastněných roste každou minutou...jak už to tak bývá, Španělé zase nezklamali................. moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Tento druh fekálneho humoru mi nesedí. Postavy sa tiež chovali nereálne a boli dosť otravné. V scénari boli jasné diery a nezmysli. Napríklad ten s bezdomovcom. Ten chlap vypadal na to, že je v neuveriteľnej forme s tak vysekanou postavou. Pravý opak houmlesa. Mne film stojí a padá na takýchto prkotinách práve. Dobojoval som to k 83. minúte a vypol. Potom mi to však zase nedalo po prečítaní tunajších komentov, zapol a dal do konca. Hodnotenie ponechávam. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Když řeknou že v centru Madridu je terorista, lidé jsou tak blbí, že se na něj půjdou povdívat." Když vám v baru k jídlu nabídnou něco, co se jmenuje "čuros" a ještě vás upozorní, že je to teplé... Iglésias to s postavami umí a film stojí hlavně na charakterech. Čekal jsem ale trochu něco jiného a trochu originálnějšího. Tohle je takové trochu okoukané a vzhledem k režisérovi jaksi nepřekvapivé. Než se začne rozplétat děj a zápletka, jde to, ale pak to upadá. Po dějové a zápletkové stránce prostě překvapivě slabé a na Iglésiase poměrně zklamání. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Španielský žánrový mix nakrútený tak pôsobivo ako to vedia len oni. 1 uzavretý bar, bežné postavy dané do situácie kedy ide o život a naplno sa prejaví ich charakter, atmosféra paranoje, strachu, neistoty, trocha konšpirácie, trocha humoru, trocha krvi. A celé to funguje bez väčších ťažkostí, diváka vťahuje do deja a v pomerne slušnom tempe až do zaujímavého konca nepustí. Symatická Blanca Suarez bola už len bonusom. 75% a 4*, do tohto Baru sa ešte určite niekedy vrátim. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

No, tak tentokrát jsem si opravdu naběhl...že prý: "Bar"...? přitom se to mělo spíše jmenovat "V kanále - měli jsme namále". Namísto příběhů podivných postav, které se ve stejnou chvíli sejdou na stejném místě (jako třeba v oné trafice ve skvělém Smoke) člověk zírá na slušně nasnímaný, avšak scénáristicky totálně děravý hororový survival v kanalizační stoce. Až pozdě jsem si bohužel všiml, že režisér filmu je zároveň jeho scénáristou, což tedy mnohé vysvětluje (viz zde: https://www.csfd.cz/film/405784-brimstone/recenze/ nebo zde: https://www.csfd.cz/film/67105-dunkerk/recenze/ Ten scénář je vážně děravý jak Swiss Emmentaler AOC... Never more! ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama