Reklama

Reklama

Recenze (35)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě pořád za tři, ale jsou výrazně slabší. Byl to teprve pátý díl, ale mám neodbytný pocit, že i při takhle krátkých epizodách docházejí tvůrcům nápady. Jestli budou v tomto sestupném tempu pokračovat, skončí závěrečná epizoda v odpadu! Budu doufat, že se ještě vzchopí a nebude to jen ztráta času. ()

.baris. 

všechny recenze uživatele

Ojojoj, to je propad. Zatímco úvodní čtyři díly byly i přes svoji vulgárnost vtipné a bohužel až příliš pravdivé, tady jsem se nezasmála ani jednou, i přes hodně krátkou minutáž jsem se několikrát mrkla na hodinky a celý mi to přišlo dost trapný. Vůbec nejde o to, koho konkrétně si berou na paškál, ale o tu "zábavu", která v tomhle dílu byla dost křečovitá a umělá. Jako by tvůrcům docházel dech (to snad ne!). Tak doufám, že si Lavi nevystřílel munici, že pátý díl byl jen výpadek a šestka se zas vrátí do starých kolejí, jinak budu muset svůj názor na Vyšehrad jako celek ještě přehodnotit. P.S.: Okresní přebor je stejně lepší, sorry, páni tvůrci :). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovněž začínám cítit jistou tvůrčí křečovitost, která zde byla místy až moc citelná. Lavi by chtěl do repre, ale prcání partnerek/manželek/přítelkyň reprezentantů je přece mnohem lákavější – no Peltova stará…Nejsem slávista, takže nemám vůči tomuto dílu až takové předsudky, ale musím souhlasit, že jde zatím o nejslabší díl, který se už jen tak tak drží na hraně průměru. Několik trefných hlášek a momentů tu je, ale jinak už to začíná postrádat šmrnc prvních dvou dílů a to hodně… ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Hele, má Jarolím moje číslo?" Holt ze třetí nejvyšší ligy je cesta do reprezentace trnitá. I když takového tvořivého hráče beztak národní tým potřebuje. Lavi dál všechny kolem přivádí k zoufalství. Pánové Jakub Prachař nebo Ondřej Pavelka nabízejí zjevné herecké potěšení. Nicméně stále nejbizarnější gagy by už mohlo doplnit i něco víc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lavi sa rozhodne že reprezentačnú prestávku v lige využije na radovánky s manželkou niektorého z reprezentantov, nakoľko ho tréner do národného mužstva nepovolal...je pravdou že oproti predchádzajúcim epizódam bola táto o niečo menej vtipná, avšak úvod a rozhovor Laviho s manažérom o tom, prečo ho nenominoval tréner národného týmu bol celkom dobrý. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)

Reklama

Reklama