Reklama

Reklama

VOD (1)

Mulder a Scullyová musí zjistit, co náctileté dívky nutí páchat vraždy. (Disney+)

Recenze (12)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní epizoda. Nejen obyvatelé malého městečka a Mulder se Scullyovou se chovají divně, celý díl je divný. S ohledem na charakter příběhu to byl asi záměr, ale mně to nikdy tak úplně nesedlo. Pro mě je tato epizoda takovou zmatenou slátaninou, která pořádně neví, čím chce být (zda temnou epizodou, nebo humorným dílem). Slabší 4 hvězdičky, dobré momenty se tu najdou. Každopádně z mého pohledu jde o jednu z těch horších epizod 3. řady. P. S. Nenechte se zmást, Ryana Reynoldse si tu moc neužijete. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scullyová fajčí, Mulder pije, detektívka cíti príťažlivosť a všetci robia to, čo by normálne nespravili. V malomeste to bolo už aj napínavejšie, ale asi nie komediálnejšie. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We are but visitors on this rock, hurtling through time and space at 66,000 miles an hour. Tethered to a burning sphere by an invisible force in an unfathomable universe. This most of us take for granted, while refusing to believe these forces have any more effect on us than a butterfly beating its wings halfway around the world." ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama