Reklama

Reklama

Nevesta

Trailer 2

Jediná věc, která dělí Nasťu a Ivana od svatby, je požehnání ženichových rodičů. A tak Ivan svou milou veze k jeho rodině, která žije v malém, téměř opuštěném městečku. Nasťa plná očekávání ale netuší, že začne všeho brzo litovat. Hned po příjezdu Ivan zmizí, jako by se vypařil, a budoucí nevěsta obklopena jeho podivným příbuzenstvem začíná tušit, že vše není úplně v pořádku a že na únik je zřejmě příliš pozdě... (FAITH.BABE)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (74)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na tento horor som sa po všetkých tých reklamách veľmi, veľmi tešil a výsledok nie je až taký peckový, ale stále je to nadpriemerný a dobre sledovateľný duchársky kúsok. Samozrejme inšpiráciu čerpá z viacerých známych hororov, je tam prevteľovanie (The Skeleton Key), posadnutosť (Conjuring 2) a jedna nasratá a celkom pôsobivá mátoha, ktorú podľa očakávania ukážu až ku koncu, aby tam narobila poriadky a podľa možnosti aj nejaké menšie čistky. Duch vyzeral pekne, na úrovni väčšiny známych amerických monštier, bordel narobil dostatočný, všetko tam krásne poletovalo, tak ako to máme radi. Prvá polovica hrá skôr na atmosféru, potom sa to postupne rozbehne. Ľakačiek pomenej, ale s tým sa dokážem vyrovnať. Originalitu nečakať. Len slušný štandard. Ja osobne som rád, že aj Rusi majú svojho duchárskeho režiséra, ktorému to celkom ide. Komu sa páčil jeho predchádzajúci kúsok o Pikovej dáme, môže to skúsiť. V kvalitách oboch filmov nevidím žiadne rapídne rozdiely. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme konečně pořádnej horor s tajemným rituálem a hraní si s mrtvými. Tady bych to posunul mnohem dál než privilogovanej horor Děsivé dědictví, tohle je přesně ten tip co můžu, co mě baví. Víc netřeba dodávat. PS Tak, že se hlavní představitelka líbila Linh https://www.csfd.cz/diskuze/627444-zrete-300-nejhorsich/ o tom netřeba spekulovat i mě se líbila a to nejsem lesba. Dále, jak to Vána vydržel, že byla furt pana, jo nevydržel….Tak hezký filmový zážitek všem . ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Ruský horor som zatiaľ ešte nevidel a keďže ich produkcia ma v posledných rokoch baví čím ďalej viac, skúsil som dať šancu aj ich Neveste, ale nakoniec ani nebolo treba. Spočiatku to vyzerá celkom nádejne, film má veľmi kvalitný vizuál, čo v tomto žánri teda rozhodne nie je samozrejmosťou, úvodná sekvencia z minulosti ponúka celkom slušnú atmosféru a následne ma potešila pekná hlavná hrdinka, takže na tie kladné prvé dojmy mi to stačilo, ale už čoskoro bolo jasné, že z tohto nič výnimočné nebude. Film sa zbytočne až príliš moc snaží napodobovať svoju americkú konkurenciu miesto toho, aby to bolo jednoducho svoje. Opäť len strašidený dom, podivná rodina so svojim dávnym tajomstvom a séria tých najotrepanejších ľakačiek, Časom síce začne byť dej o niečo zaujímavejší a aspoň trochu odlišnejší, ale ani toto tvorcovia moc nezvládli. Pôsobí to riadne nedotiahnuto, polovica výrazných prvkov mi prišla úplne nasilu, bez nejakého racionálneho opodstatnenia a tak napríklad taká posledná tretina je na jednu stranu konečne dynamická a stále sa niečo deje, ale už som vôbec nevedel, komu mám vlastne fandiť, prípadne priať smrť a z akého dôvodu. Obsadenie je tiež skôr iba priemerné, hlavná hrdinka je síce pekná, ale tým to aj končí a časom som už jej aj prestal fandiť a celé zloženie rodiny mi prišlo také pravé ruské, takže to bolo rozhodne plus, ale herecké výkony mohli byť aj trochu lepšie. Ale zase určite to nie je horšie, než ten žánrový priemer. A režijne určite musím pochváliť celkový vizuál, aspoň to malo nejaký rozpočet a ideálny vzhľad ducha, ale inak je atmosféra veľmi slabá, napätie len minimálne, ľakačky otravné a celkovo hororové scény sotva priemerné aj v rámci tohto otrepaného subžánru. Takže dalo sa na to pozerať, ale tým to aj končí, úplne priemerný film, v ktorom vyniká skutočne len ten vizuál, inak po hororovej stránke nestojí takmer za nič, takže keby som film nevidel, o nič by som neprišiel. 54% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obřady a pohanská mysteria jsou opředeny lákavým tajemstvím. Pokud ovšem nejsou vykonávány proto, že váš předek udělal kdysi chybu. Viktor (Frankenstein) ztratil nevěstu, a tak se jí rozhodne přivést zpět do světa živých. No, to nemůže nikdy dopadnout dobře. Velice hezký začátek z minulosti, průměrné pokračování v současnosti. Hollywoodský vizuál nehaním, jelikož se mi líbil. Bohužel snímek příliš strašidelný není (vlastně skoro vůbec), ale má několik příjemných scén - pohřbívání, útěky v klimatizaci nebo snové výjevy. Bohužel Nasťa se ukáže jako debilka, když není schopna zničit to, co je příčinou zla (hmm, asi zaděláno na pokračování). Také pochybuji, že oheň v klimatizaci nezapálí dům. Jinak přehlídka typických ruských ksichtů. Nejlepší je tedy kamera. 2,5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Režisérovi se jeho první velký horor Pikovaja dama: Čjornyj obrjad docela povedl a i přes horší scénář uměl docela pobavit i postrašit, proto jsem se na Nevěstu i díky slušnýmu hodnocení docela těšil. Tvl nezlobte se na mě, ale tohle bylo nesnesitelný. Ze začátku možná trošku funguje mysteriózní atmosféra, ale během příběhu se z toho stane otravná, nudná kokotina s neskutečně trapnými výkony herců, pokaždý když se objeví nevěsta šli jsme smíchem do kolen a finální twist je vyloženě komedie. I Asylum už dělá lepší horory. Směšné, trapné a ubohé. To slušný hodnocení tady je ještě větší halucinace, než to, jak se to režisérovi všechno vymklo z rukou a totálně ten film nezvládl. Sračka přátelé a to děsná. 1* dám jen za neskutečně sexy Victorii Agalakovou.10%. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Pre predstaviteľku Naste Victoriu Agalakovu to bola prvá práca na filme určenom do kín. (cica)

Reklama

Reklama