Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film, ale co z toho, když je v něm spoustu zbytečných chyb? Například ženská, která leží přivázaná ke 4 koním za všechny končetiny. Nejdříve jí vystřelí 1 končetina, potom druhá, třetí a i ta poslední. A tělo zůstane stát. Není to docela hovadina? S poslední končetinou by mělo odlítnout i tělo snad ne? Bohužel mě nebavilo víc takových scén... 4/10 = 40% ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný kousek pro nás, kteří se v takovém humoru vyžívají. Robert Englund byl charismatický jako vždy a celá ta jižanská parta kolem něho jakbysmet. Myslím že je to velmi nedoceněná záležitost, zde nelze brát nic vážně. Na CSFD si ale musíte zvyknout že je tu ve většině egoistických hodnotitelů. No já film viděl už min. 5x a vždy se skvěle bavil. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jeden s najlepších buranských hororov aké som kedy videl. Trocha hixploitationu, trocha paródie, štipka Južanského zoo-pedo-chlastofilného klišé a ku šťastiu mi viac nechýba. Robert Englund,ako redneck starosta viedol na plnej čiare. Jeho záporná úloha bola pre mňa akoby hlavná. To čo sa dialo mestskými tínedžermi ma vôbec netrápilo skôr som bol zvedavý akými nápaditými vraždami sa skončia ich životy, samozrejme som sa ako inak dočkal takže ma to nesklamalo. Scenár bol do detailov vychytaní akoby to písal skutočný southern redneck. Tie poznámky na číňanov a negrov dokáže vymyslieť iba takto orientovaný človek. A takto orientovaný človek sa na tom dokáže dokonale zabaviť (ako ja) Dávno som sa tak dobre nezasmial. Záver síce nebol nič moc ale pobaviť ma to pobavilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čierny stupídny humor, brutálne krvavé nápadité mordy (hlavne ta kyselina bola zaujímavá) a pekné herečky. To všetko je možné nájsť v tejto vydarenej hororovej komédii. A koniec jasne ukázal, že pluť na históriu sa nevypláca, čo mňa ako historického nadšenca celkom potešilo :). Na nadpriemer s odretými ušami to stačí. 70/100 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento film tolik procent. Podle mě je to sračka s pěkně ujetým příběhem. Navíc se všichni chovaj dost nelogicky (to je mírně řečeno). Některé holky jsou hodně dobrý, ale celkově je to hovadina, z které ji nevytáhne ani Robert "Freddy" Englund, Eli Roth, kterej se do takovýhle filmů prostě hodí a jižanský vidláci, kteří vypadaj jako jižanský vidláci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama