Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Závodní plavec potká svou kamarádku z dětství, vycházející vzpěračku, a uvědomí si, že si tajně myslí na jeho bratrance. (Netflix)

Recenze (13)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem k seriálu velmi skeptická, protože Lee Sung-kyung jsem naposledy zažila v roli, kdy pro mě byla téměř nesnesitelná (Cheese in the trap). Takže když na mě tady nastoupila s tou svojí pošahanou chůzí, uřvaností a celkově chováním, nad kterým mi zůstával rozum stát, musela jsem si od ní dát na pár týdnů pauzu. Když jsem se pak k seriálu vrátila, začal pro mě být středobodem její protějšek, Nam Joo-hyuk. A čím víc se do ní zamilovával on, tím jsem ji měla radši i já. Musím uznat, že progres u její postavy byl neuvěřitelný a ušla fakt kus cesty. Sung-kyung mě tímto přesvědčila o svém rozsahu a těším se, až narazím na roli, ve které mi sedne od začátku do konce. K seriálu mám ještě jednu menší výhradu. Ač se mi scénář moc líbil, zdravotních problémů a zápletek tam na mě bylo až dost (ale budiž, sportovní prostředí). Ve finále mám ale ze seriálu hezký, vřelý pocit, a když si přehrávám klíčové momenty, jsem dojatá. Mělo to hloubku, jedno z nejkrásnějších vyznání a bylo fajn odpočinout si na chvíli od korejské dokonalosti. Silnější 4* ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že tento seriál má svoje čaro. Príbeh, ktorý sa pokojne mohol stať alebo aj nie. Cítiť z neho človečinu so všetkými možnými emóciami, ktoré ovládajú homo sapiens a to mu zaručilo polovicu úspechu. Rivalita u športovcov nebola rozobraná do hĺbky, ale o to tentokrát ani nešlo. V každom prípade, je to jeden z tých seriálov, ktoré neprilievajú kapitál do vrecák plastických chirurgov a kozmetickému priemyslu, a to nemám nič proti týmto sektorom. Iba naznačujem, že posadnutosť krásou, úspechom a mladosťou z JK seriálov často priam zúfalo kričí. Ale späť k téme. Vedela som, že je Lee Sung Kyung mimoriadne nadaná herečka, ale tu doslova excelovala. Nie je jednoduchjé zahrať prosté, neskazené dievča, ktoré miestami pôsobí, akoby malo o koliesko menej. Uverila som jej všetko, ešte aj to škôlkarske vrieskanie, plač s hektolitrami sĺz a rozprávanie cez našpúlené pery, ktoré ma u iných seriálov hrozne irituje. Rovnako žasnem, aký je z Nam Joo Hyuka v jeho mladom veku dobrý herec. Atletická postava je pridaná hodnota k balíčku, ktorý ponuka produkcii. Celkovo je seriál obsadený dobrými hercami a to mu zaručilo druhú polovicu úspechu. ()

Reklama

EsterH 

všechny recenze uživatele

Milá oddychovka okrem iného zo športového prostredia. Ako bolo spomínané, je tam dosť kriku a sĺz (na to sme u Kórejcov navyknutí.. gymnastky musia schudnúť, vzpieračky zasa pribrať, takže sa neustále napchávajú. Hlavnej dvojici to spolu pristane napriek tomu, že ona je neustále našpúlená a toľko ho bije, že sa chudák štíhly takmer rozlomí. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, ktorý však osviežuje a zachraňuje najmä Nam Joo-hyeok, ktorého postava pôsobí najzaujímavejšie a najlepšie z celého seriálu. Pravdaže sa mi páči, že príbeh je čiastočne o skutočnej osobe a je takou novinkou, čo sa týka prostredia terajších k-drám. Avšak, skoro polovicu seriálu sledujeme ústrednú hrdinku, ktorej postava však nepôsobí nijako neobyčajne. Napriek tomu, že je výborne zahraná, do polky seriálu som si k nej veľmi nevedela vybudovať vzťah. Čo mi ohromne chýbalo, bolo väčšie rozvíjanie ostatných postáv. Lebo postavy ako pani doktorka a pán doktor naozaj nedostali dosť priestoru a zdali sa mi úplne zbytočné. Neviem...asi 70% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to vůbec nenadchlo a hodně dlouho mi také trvalo, než jsem si zvykla na všechen ten povyk, ječení a usoplené bulení. Navíc také nemám ráda herce Jae-yoon Leeho, takže když byl milostným objektem hrdinky, absolutně mě to vyprudilo. Možná je to tím, že zase hrál dobráka s hranatou tváří, nudnýho charaktera, na kterém není nic zajímavého, a proto jsem strašně doufala, aby rychle vypadl ze scény, protože mě nudil. Ale tak od jedenáctého dílu se to všechno zlomilo a mně se to začalo líbit a užívala jsem si. Sem tam sice byly věci, které mi moc sympatické nebyly, ale nakonec jsem od seriálu odešla s pocitem, že to nebyl promarněný čas a ten konec byl moc milý. Hlavně se mi líbilo, že se nedělal takový ten jančivý povyk kolem toho, když někdo s někým něco a jen se ti dva spíš chvíli dobírali a pak byl klid. Konečně se vztahy braly jako něco přirozeného a ne jako něco, co by se mělo mermomocí zakazovat. No a rozjařená tvář Joo-hyeok Nama je prostě takový ten milý sladký bonus. Jen abych ještě dodala, ze začátku mě u toho docela držela postava Si Ho, která mi přišla svou agendou a problémy nejzajímavější, ke konci se sice úplně odklidila, ale aspoň jsem mohla dojít k tomu zvratu, kdy mě to chytlo. Silné 3*. ()

Galerie (292)

Zajímavosti (1)

  • Komediálně laděný seriál pracuje se skutečnými historickými reáliemi, neboť pojednává o úspěšné jihokorejské zlaté medailistce ve vzpírání, Mi-ran Jang. Ta za celou svoji vzpěračskou kariéru, trvající od roku 2004, kdy na letních olympijských hrách v Athénách dosáhla na druhou příčku, až do roku 2013, kdy oficiálně ohlásila svůj odchod z profesionální sféry, aby se mohla více věnovat své vlastní sportovní nadaci a odborné výuce na prestižní soukromé univerzitě Yong In sídlící ve městě Yongin, nasbírala na nejprestižnějších světových turnajích celkem sedm zlatých, tři stříbrné a dvě bronzové medaile. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno