Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku je nalezena ubodaná mladá žena. Strouhal a jeho tým se pustí do vyšetřování. Už na místě činu má koronerka Malinková pocit, že mrtvou ženu odněkud zná. Malinková působí vyčerpaně a zmateně. Až později si uvědomí, že obětí je její studentka medicíny Anděla Hájková. Když vyšetřovatelé zkoumají studentčiny finance, zjišťují, že si vydělávala slušné peníze tím, že psala semestrální práce jménem svých spolužáků a dělala za ně i zkoušky na fakultě. Malinková vykazuje příznaky otravy. Chce koronerku také někdo zabít? A proč? (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda studentky lékařské fakulty nebyl úplně hloupý případ ( ikdyž ten konec zase úlet), ale musím udělit t pochvalu režisérovi Magátovi a plusový bodík za některé filmové postupy z hororu, některé scény opravdu regulerní biják a třetí hvězdu dávám za dvě věci: 1) za tu lekavou scénu alá hičkok, u který jsem si málem nadělal do slipů 2) za to, že ten blonďák měl ve svém kolejovém  pokojíčku plakát z geniálního animáku Valčík s Bašírem (2008). ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podivné, jak je nový díl jakoby jiný. Jakoby víc v nepříjemném detailu a hloupější. Prchající budoucí oběť nezavře za sebou dveře automobilu,  takže pachatel (který, jak se ke konci ukáže, byl na šrot) ji snadno přemůže. Šéfovi vyšetřovatelů opět zčernaly vlasy a mimo kruhů pod očima snad ani něco povahově lidského u party neuvidíme. Pod 50%. ()

Reklama

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme zde další epizodu spojenou přímo s některou z hlavních postav. Malinková už poněkolikáté v ohrožení života (naposledy přepadení toho kadeřnictví, už v minulosti ji někdo chtěl zlikvidovat na pitevně atd. atd.), jednoduše stále dokolečka to samé. Motiv: jasně, přítelkyni vyhodí od zkoušky, ta si pak kvůli tomu vezme život a já po roce půjdu zabít zkoušejícího… Tak to by tady u nás muselo být každý rok tisíce sebevražd a vražd. A ten způsob, jakým chtěl ten kluk vraždit, to už je opravdu bizár… Už je to zde zmíněno, ale hned ta první scéna, před někým utíkám, nasednu do auta a startuji s otevřenými dveřmi, tak snad nejprve zavřu dveře a zamknu se. Opět se v epizodě mihnul jeden homosexuál, aby byly naplněny kvóty a nezapomnělo se, že i tito lidé tady s námi žijí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta hororová atmosféra, za kterou nadhodnocuji, se tady Peteru Magátovi a kameramanovi povedla (a paní Míčová to dost dobře zahrála) a ozvláštnila tento díl natolik, že se na něj dalo konečně po dlouhé době dívat bez úplného zavření mozku do popelnice. Jinak samozřejmě, když se chcete někomu pomstít, zvolíte ten nejsložitější možný způsob - přitom stačilo něco přidat do těch koblih nebo čaje. A jak píše meda2016, také jsem nepochopil, proč oběť na začátku nezavře dveře auta a nezarigluje. Takových zvláštností zde bylo víc, ale ten hororový nádech tomu tentokrát příjemně seděl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama