Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovářův syn David má odjet se svojí kamarádkou Emou na jazykový pobyt do Anglie. Eminu tátovi se cestou porouchá auto. David s Emou mají odletět následující ráno, a tak Kovář jede pro Emu. Jejich zpáteční cesta do Prahy ale nabere osudový spád. Kovář a Ema se shodou okolností stanou součástí ozbrojeného přepadení a únosu autobusu, který je plný ukrajinských žen. Dva ozbrojení muži chtějí Ukrajinkám, které pracovaly v Praze, ukrást jejich půlroční výdělek. Akce se zcela vymkne kontrole. Čím déle únos trvá, tím více se pozornost únosců soustředí na Kováře a Emu. Únosce Bob navíc zjistí, že Kovář je policista. Ve finále jde Kovářovi i Emě o život... (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Seriál je neskutečně primitivní hovadina opakující dokola stíle totéž, ale tu uliční neschopnou rychlokvašku  měli vyhodit hned v prvním díle ideálně v první vteřině, možná by tak přeci jen získali aspoň nějaké body

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav jak si de facto nový tým sedne a jak budou pracovat zda se zpřátelí a či to bude skřípat i to by mohlo být zezačátku zajímavé když by to nebylo ono a nakonec z nich opět bude extra tým co rozlouskává ty nejhorší případy.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Práve keď to konečne začínalo byť napínavé, prišli "Špecialisti" a zasiahli :) 

Reklama

Reklama