Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený pražský kriminalista Petr Kraj narazí ve svém zdravotním volnu na malebném venkově na sériové vraždy žen připomínající strašidelnou pověst o čarodějnici. Práce ho propojí s trojicí kolegů z okresního oddělení a jejich případy a pátrání po pachateli je společně zavede do firmy, která distribuuje a opravuje automaty na kávu. Dokáží společně mezi zaměstnanci najít dobře ukrytého vraha, kterého k zločinům vede jeho vyšinutá nenávist k ženám? Co se skrývá za Petrovým stále zhoršujícím se zdravotním stavem? (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konvalinková jde potají telefonovat a stojí v otevřenejch dveřích dva metry od Vaculíka. A vzápětí najdou dva policajti kolegu v bězvědomí za volantem a místo záchranky ho odvezou domů a zavolaj mu veterinářku. Jdu blejt. Víc než vyšetřování jsme mohli sledovat komplikovaný vztah otec-dcera, VKV se nezapřou aspoň v něčem... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diletantská práce policie odráží diletantskou práci autorek scénáře. Byl jsem rád, že omdlévající policista na neschopence nemusel běžet za pachatelem dlouho. I já jsem odhalil pachatele celkem brzy, ještě v době, když kamera zabírala jen jeho ruce. Beztak jej vlastně odhalil Egon, protože policisté si mysleli, že škrcení nebyl pokus o vraždu. Šéfová týmu vyřešila jen dědečka, jinak dnes byla k ničemu. Vysvětlení pohnutek pachatele bylo k smíchu, stejně jako závěr dílu, jenž byl jako z VKV. Televizní bída. ()

Reklama

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně to nestojí za moc. Asi to měla být temná detektivka, což se snaží naznačit název i upoutávky, ale to rozhodně není. Spíš taková unylá šlichta s lokálními policajty, kteří soutěží v tom, kdo je větší trotl, a vyšetřováním, které se uzavřelo vlastně tak nějak samo - protože ze skutečného vyšetřování jsme za ty 2 hodiny viděli možná dohromady 10 minut. Jinak sledujeme vesrkze banální osobní problémy hlavních postav. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se v průběhu vyšetřování ukáže, že nejbystřejším členem týmu a vůbec nejinteligentnějším tvorem široko daleko je čtyřnohý nalezenec, suplující roli detektiva - amatéra, je někde něco špatně ... ÚPLNĚ špatně - pokud se nejedná o dobromyslnou vyprávěnku na dobrou noc pro mrňata předškolního věku či pro maličko odrostlejší diváctvo prvního stupně základky. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se přesně to, čeho jsem se po první epizodě obával. Z rozjetého temnějšího krimi se stává další vztahová slátanina a la "Ulice". Korunu všemu dodává nechutně přehrávající Konvalinková a charismatický Vaculík dostává daleko méně prostoru... K tomu dodaný kopec všemožných klišé a je z toho další velké FUJ. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Konojedech a v Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama