Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homerovi nabídnou místo kritika jídel v prestižním springfieldském časopise. Jenomže Homer je schopen jen kritizovat, žádná pochvalná řeč ho nenapadá, a tak požádá o pomoc Lízu a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat... (Česká televize)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto iný ako Homer by mohol robiť kritika jedál? Ale pozor, nenechajte sa zmiasť. Homer síce zje úplne všetko (aj konskú hlavu, fór série), avšak ako kritik je nemilosrdný. Príde to dokonca až tak ďaleko, že nahnevaní majitelia reštaurácií nachystajú pomstu. Možno to bolo tým písacím strojom, možno faktom, že Homer nevie písať, ale opäť išlo len o krátku záležitosť a Homer sa našťastie dostane naspäť do práce, v ktorej je skutočne "doma". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tohle je nejlepší práce. Platí mě, abych jedl." Může být někdo lepším kritikem jídla než ten, kdo dokáže slyšet puding? Asi ten, kdo umí psát. Ale to je jedno, protože Homerovy kritiky byly zábavné. A já jsem přitom dostal poučení, že pokud se jídlo hýbe, tak je čerstvé. A teď si jdu dát zákusek s milionem kalorií, protože to je výzva, které neumím odolat. ()

Zajímavosti (9)

  • Když vejde Homer s dětmi do Springfieldského Shopperu, tak nechá otevřené dveře. V dalším záběru ale budou zavřené. (Duoscop)
  • V jedné scéně sebere Homer ze stolu Newtonovu houpačku a strčí si ji za tričko. V dalším střihu už ji tam ale nemá. (Duoscop)

Reklama

Reklama