Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Boyka dostal příležitost na odvetu. Milé… obzvlášť když u toho sekundoval Darth Maul. To byl za mě top filmu mimochodem. A trénovali s mým oblíbený vybavením od RDX (žádné okoukané/trapné Venum nebo UA). Za mě malé plus ;). Casting obecně vzato moc fajn mimochodem. Teď film… Film jako takový je vlastně vykrádačka Johna Wicka. Ale taková “zvláštní”. Prostě scénář se inspiruje Wickem, kde jen může, ale v tom dobrém. Tu idiotskou myšlenku “všemocné globální organizace” si třeba odpustili. Takže vlastně vylepšení... Co mi ale nesedlo, byl komentovaný styl vyprávění. Moc mluvení a křečovitá snaha o hláškování. Pozn.: náplasti adkins pobavily. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn jednohubka. Keby som to mal zhrnúť v pár slovách, tak by to znelo asi nejako takto "John Wick v Adkinsovom podaní" čo nie je ani urážka jednej strany ani druhej, v podstate, kto Adkinsove filmy pozná, vie, čo môže očakávať. Čo potešilo, tak celkom fajn odľahčený tón a určite fajn dobré aj keď minimalistické obsadenie. Nebolo to zlé, ako som z traileru očakával. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Accident man mě teda pořádně překvapil. Nečekal jsem, že to bude až taková pecka. A ani mi nevadilo to odlišné, nadlehčené pojetí se spoustu vtipných hlášek a scén. Děj je dost přímočarý a ničím nepřekvapí, ale to mi absolutně nevadilo. Soubojů zde máme dost, Adkins se skvěle předvede. Vše je krásně natočeno, žádný zbytečný zpomalovačky a další moderní zbytečnosti. Dojde tu i na pár přestřelek apod. Adkins zde má roli zabijáka a i si jí užívá. Po herecké stránce je na tom lépe než před tím. K tomu nám vévodí pěkná hudba, jak vystřižená ze starší doby než je tato. Nemůžu si pomoct, ale po Boykovi a Ninjech je tohle Scottův nejlepší film. Jen tak dál! ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Souboje, snad vyjma toho závěrečného s Jane, příliš nenadchnou, což není pro film podobného typu ta nejlepší vizitka. To okolo nich je překvapivě lepší, i když z větší části okopírované, případně svým způsobem zparodované. Takže, povedl se bar, povedla se velmi originální sestava likvidátorů škod, která se v něm schází a její představení. Samozřejmě tomu sedí i Scott Adkins, akorát mu mohl častěji někdo zavřít hubu, protože on dokáže nahlas přemýšlet i při bitkách. Zdaleka nejlepší je však část z jeho mládí, v niž objasní, jak k této práci přišel. Ono to sice zase něco připomíná, ale je to takové příjemně britské a Ray Stevenson tomu vyloženě sedí. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Akční bojové scény ve filmu režíroval choreograf Tim Man v titulcích uvedený jako „Fight Director“ a v malé roli si zahrál zabijáka na motorce. (Rominator)
  • Kolem času 00:02:50, poté, co Mike (Scott Adkins) kopne do lavičky, se nejprve objeví ve vzpřímené poloze vlevo od plastové židle a v dalším záběru je převrácená a stojí před židlí. (Johnny.ARN)
  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno