Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

ink flo 

všechny recenze uživatele

Sundance filmeček, kterej pobaví bizarními postavami (Elijah Wood jakožto 80s karatista poslouchající metal atd.) a bizarními situacemi, které zachrání většinu hluchých momentů a stylového ohýbání, kdy to začíná jako indie loser komedie alá "Napoleon Dynamite" nebo vzhledem k ženské hlavní hrdince spíš "Me and you and everyone I know", a postupně se z toho vyvrbí podivnej slasher alá Coenovi... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi každý už zažil ten pocit, keď sa nám zdá, že všetci okolo nás sa k sebe správajú ako zvieratá a vôbec nie ako ľudia. Tak do takého stavu sa dostala aj hlavná hrdinka. Do toho už stačí len jedno malé hovienko a krádež babičkinho striebra a zaujímavý vývoj udalostí nenechal dlho na seba čakať. Pritom Ruth ani nebola tak deprimovaná ako skôr že jej išlo len o elementárnu spravodlivosť, ktorá sa jej ale od polície nedostala. Potom už jej nezostalo nič iné len sa držať hesla - urob si sám!... Skrátka zaujímavý dej, plný akcie a zvláštneho, čierneho humoru, ktorý bol tvrdý ako storočná, usušená podrážka od topánok. A čo som vôbec nečakal je, že tam bude toľko krvi, hlavne ku koncu. Za také scénky by sa nemusel hanbiť žiaden brutálny akčný film alebo thriller. Veľmi milé prekvapenie. 80/100 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

 „PORUŠOVÁNÍ PRAVIDEL JE TO, CO MĚ ŠTVE. TO, JAK SE K SOBĚ LIDÉ CHOVAJÍ…“   Taková tragikomedie o dvou zoufalcích, co vezmou spravedlnost do svejch rukou. Konec je hodně dobrej a připomíná „Cestu za smířením“. Jednohubka, kterou Elijah Wood dokazuje, že už nikdy Pytlíka hrát nebude.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Serou mě sousedi. 2.) Žiju podle citátů Johna Stuarta Milla. („Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.“ „Ten, koho nenávidíš, musí být Tvé nenávisti hoden.“).  ///  Thx za titule „Madsy“.              PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Elijah ma vzdy potesi tym, ze si zahra v dalsom nezvycajnom filme. Spolu s Melanie Lynskey, ktora hrala podobne neohrabanu postavu v dvoch epizodach The Last of Us spolu maju paradny "wibe". Od trapneho "vyzdvihnutia notebooku" az po brutalne vygradovanie v zavere je to velmi slusny "free fall". :) Odporucam sadlo mi. 70% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Další z řady nezávislých filmů s podivnými postavami v hlavní roli. V tomto případě se ale naštěstí nejedná o otrocké následování příběhové formule daného žánru a tvůrci si pro nás přichystali akčnější a brutálnější variaci, ve které hrdinové vezmou věci do svých rukou a která dokáže pobavit i napnout a funguje nejen jako charakterová studie, ale také jako povedené dobrodružství, kterého se rádi zúčastníte. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)
  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno