Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brea (Paula Patton) nemá zrovna šťastný den, a to i přesto, že má narozeniny. V práci jí nejen ukradli článek, na kterém pracovala několik měsíců, ale dokonce dostala i výpověď. Náladu by jí mohl zlepšit až večírek s přáteli, kde to vypadá, že by ji mohl její přítel John (Omar Epps) požádat o ruku. Ten ji překvapí tím, že jí následující den věnuje auto, které sám renovoval, a naplánuje jim výlet do Casa Velas do firemní vily jeho přítele. Při zastávce na čerpací stanici dojde k incidentu mezi místními motorkáři a Johnem. Od této chvíle bude mít John hodně omezený prostor k tomu, aby požádal Breu o ruku. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodný, jak slušně se Traffik ze začátku rozběhne. Kamera snese áčkový měřítka, hlavní hrdinka je docela 🔥 a thrilleroví mazáci Fichtner s Gossem jsou sympatickej benefit. Ambice a slibnost to ale schytaj s první akcí, co sice neuráží, ale spolehlivě nudí. I tak bezkonkurenčně nejlepší Taylor. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Béčkový thriller, handicapovaný naivitou a chabou režií (nepravděpodobné situace, hloupé momenty, nezvládnutí některých napínavých scén). Paula Patton jako producentka a hlavní hvězda chce v žánrovém bijáku poukázat na problém human traffickingu s podtónem girl-power hrdinství, ale vybrala si pro to silně nevhodnou filmařskou crew. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Taylor vždycky začne tak dobře, ale pak se v jeho filmech ke konci něco zlomí, a ze solidního thrilleru se stane nechtěně vtipná ptákovina plná hloupých postav a patosu. Plus to pokaždé má naprosto debilní popovej soundtrack. Těžko říct, kolik lidí by to doopravdy dokoukalo, kdyby se v Traffik většinu stopáže neproducírovala polonahá Paula Patton... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dle traileru jsem čekal skvělý film - americký kinohit. A jak už to bývá, když se člověk na něco těší, stojí to za starou bačkoru. Černá Brea se provokativně natřásá na benzínce, aby upoutala pozornost chlápků na motorkách. No a samozřejmě vznikne konflikt. Ale musíme ji chápat, v práci měla špatné dny, protože ji podrazil jak kolega, tak její nadřízený. A tak, když je její kariéra v troskách, musí ukázat, že má ještě rafinovanou frndu... Podprůměrný, zbytečný film! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Několik odstínů černé vs. strašlivě zlí bílí padouši na motorkách. Ani jsem si nemusel zjišťovat, jakou má režisér barvu. Ale budiž. Nebylo to nic co by se nedalo přežít. A ani by mi nevadilo, že se jedná o stokrát recyklovanou historku, kdy se tzv. obyčejní lidé postaví profesionálním grázlům. Průšvih je, že je tady takový počet mimózních momentů, že se to prostě nedalo přehlédnout. Za všechny bych zmínil prolomení hesla na telefonu. Navíc stejně jako v mnoha jiných případech jsou i tady záporáci za úplné dementy, které by umlátilo batole chodítkem, což vyniklo o to víc, že ani klaďasové nebyli zrovna geniální. Co se filmu nedá upřít je solidní tempo a koukatelná Paula Patton, ale to je málo i na průměr. 35% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sacramentu (Kalifornie, USA). (griph)
  • Když Brea (Paula Patton) odesílá e-mailem fotky obětí, zasílá přímo soubory fotek, zatímco si vyfotila jen galerii z druhého telefonu. (griph)

Reklama

Reklama