Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože do pokračování filmu Mimic nevkládali fanoušci po odchodu režiséra Guillerma del Torra velké naděje, výsledek předčil všechna očekávání a je ještě napínavější a zábavnější. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Mimic 2 jsem se dost těšil protože jedničku jsem viděl někdy v roce 2000 a naprosto mě uchvátila, ne ani tak příběhem ani efekty, ale naprosto dokonalou atmosférou. Niméně dvojka je úplně o ničem jiném a je na tom o podstatně hůře. Už samotný příběh mi přijde poměrně srandovní, a ani herci nevybočujou z průměru. Ale nanešstěstí film nemá moc šancí nudit, pravda najde se pár hluchých míst(+pár nelogičností), hlavní postava mi přišla dost blbá. Už jenom to že učitelka pustí děti ven hrát si na prolejzačce když prší mi přišlo docela na hlavu. A ani ta atmosféra se neudržela. Naneštěstí hudba je poměrně podmanivá, ale abych to ukončil těšil jsem se ale zklamání mě neminulo.3*. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok začal strašidelne a aj troška krvavo.Jednotka ma moc neoslnila,tak dvojku som odkladal nejaký čas.Žiadne logické chovanie a preto dosť značná podobnosť z jednotkou.Ale tu je aj spracovanie fádne a príbeh nemá čím ohúriť ani očariť,lebo všetko bolo už v jednotke,alebo skoro všetko.Pozitívum vidím v tom že stále sa tam niečo deje a preto je to svižnejšie ako jednotka.Chrobáky neboli zle spracované a niekedy aj vytvorili dosť slušnú atmosféru.Ale tých debilných náhod čo tu bolo no strašné.Totálne divné dialógy,predvídateľnosť tu je a od začiatku.A ten zmutovaný človek-chrobák,tak to bolo ináč smiešne,to vonkoncom nevyšlo. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je o niečo lepšie, réžii sa chopil Jean de Segonzac neznámy režisér, ale dvojka splňa všetky kritéria a aj keď to je video film, zábava sa dostaví a nudiť sa nebudete. Šváby vyzerajú dobre, slizko a majú nevýslovný hlad a tak znovu zaútočia na svojich nepriatelov ludí 80 percent. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Asi na rovnakej úrovni ako jeho predchodca.Nie moc záživný horror.Zápletka je hrozne nudná,slabé herecké výkony.Za rozpočet 10 miliónov dolárov sa dá urobiť oveľa lepší film,tie peniaze tam vôbec nevidno.A šváboch už mám po krk.O zmutovanom hmyze si treba radšej pozrieť filmy od Cronenberga,ten je majster na takéto filmy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po několika letech vzniklo pokračování o zmutovaných švábech, které s jistotou řadím do kategorie zbytečných. Původní díl natočil režisér del Toro a díky svému umu dokázal z něho vyždímat co se dalo. Tentokrát do režisérského křesla usedl Jean de Segonzac, který ve spolupráci s autorem (scénáristou) Joelem Soissonem předvedli, proč je Soisson často označován za prznitele dobrých filmů. Soisson zcela obešel scénář a děj prvního dílu a vymyslel si svůj vlastní, což by se mělo ocenit, ale jen kdyby se držel určitých faktů a nepředvedl nám snůšku nesmyslných scén, zcela nelogických prvků či hlášek a v neposlední řadě směšným dějem. Zatímco del Toro dokázal navodit slušnou atmosféru a podložil mutaci švábů alespoň trochu logickým vysvětlením, tak zde máme možnost vidět další evoluční skok brouka, který si dokáže měnit dle libosti obličej člověka, zamiluje se do člověka, odstraňuje konkurenci a dokáže stavět zátarasy. Z předešlé invaze brouků nezbylo nic, ale začala se nám rozvíjet zoofilní romantika. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama