Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když nechtěně pošle několik svých mužů do pasti, rozhodne se je kapitán Blood osvobodit. Muže využívá jako otroky k lovení perel španělský markýz de Riconete. S pomocí markýzovy dcery Isabelity se podaří kapitánovi nejen osvobodit své muže, ale i porazit markýze v námořní bitvě. (Docflash)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Pirátsky dobrodružný film ako má byť. Nejde síce o žiadny filmový klenot, ale nenáročná zábava dokáže potešiť každého diváka.. Rýchly spád, množstvo súbojov a námorných bojov. Desiate hodnotenie a štvrtá recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Fortunes of Captain Blood je jinou adaptací Sabatiniho knihy. Ta s Errolem Flynnem z roku 1935 se mi zamlouvala mnohem víc. Příběh je dost odlišný, Louis Hayward jako Blood není tak charismatický a výrazný, ostatní postavy a herci taky spíše tuctoví. Příběh je ničím nepřekvapující a očekávatelný. Nicméně zase nemůžu říct, že by to byla nuda. ()

Reklama

mire.k 

všechny recenze uživatele

Měla by to být pravděpodobně adaptace stejnojmenného třetího dílu dobrodružství kapitána Blooda od Rafaela Sabatiniho, který u nás nebyl dosud přeložen. Na svou dobu ucházející dobrodružný film. Plně v duchu svého slavnějšího předchůdce. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal možnosť vidieť pokračovanie a až potom tento film, napriek tomu sú celkovým vyznením oba veľmi podobné. Hl. hrdinovi síce k sympatickosti i charizme čosi chýba, ale po čase to je v pohode. Oproti pokračovaniu je toto väčšia štúdiovka a aj akcií na lodí je menej, vynahradzuje to na súši akciou úteku spoludruhov a tiež zábavnou zložkou. A tá Pepita (srandovnejšie meno ani vybrať nemohli) bola celkom rozkošná. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama