Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

No tyvole! To je pořádný shit. Co se to děje? To vážně český divák klesl už tak hluboko, že je mu nabízena zinscenovaná trapná činohra? Průjem, průjem, průjem. Ono není náhodné, že největší výskyt těchto a jim podobných sraček, je k dispozici, na Soukupově Barrandovu. Sám pan ředitel má totiž několikero pořadů, které obsahují jeho jméno a kde hlavní star je přímo on. To je prznění profese dramaturga. Diletanství, neúcta, vědomá trapárna a zatracená lacinost. Zisk za hovno. Shit, kontejner, smetiště, skládka, hnus. To se opravdu nedá. Přesně ten typ pořadu, který Vás nutí si pořádně zanadávat a využít Ibalgin. Nad tím se nedá ani povznést. Stoka plná hoven. ()

Tomiss13 odpad!

všechny recenze uživatele

TV BURANdov opět v akci, aneb tisícátá reinkarnace soudní reality show. Zdá se mi, že tato srágora jede všude a pořád. A je to pořád jedna a ta samá hromada hoven, nehledě na to, který debil si tam hraje na soudce, a ze kterého kanálu vylezli ostatní účinkující... Odpor k těmto "pořadům" ještě podporuje Burandovská specialita, tj. reklama 2 minuty před koncem. Už by celá ta křupanská žumpa potřebovala bankrot... ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Totéž jako "Soudkyně Barbara". Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Pan pořádková pokuta aka Soudce Saša mi posledních pár dnů přináší zábavu. Totálně céčkový provedení se strašnými hereckými výkony a samej řev z toho dělají totální chaos a zábavu. V seriálu jsem už postoupil, abych si oblíbil i nějaké právní zástupce a těm kolikrát často fandím. Kolikrát si člověk všimne momentů, kde to neberou vážně ani ti samotní herci ale to se dá pochopit, protože já tam sedět a poslouchat ten pavilon opic, tak se taky řežu smíchy. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

????????????????????? Jako tohle už Tv Barrandov fakt nemyslí vážně!! Kdo toto doprdele sleduje????? Vždyť tady nikdo takovej ani nežije, to co se odehrává na obrazovce nemůže vymýšlet normální scénárista, ale totální idiot, kterej si spletl Českou republiku s nějakým neexistujícím státem, to je moc toto už!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama