Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je hrozně fajn, že stream jede do vlastní seriálové tvorby, ale na druhou stranu je to formát velmi nepovedený, pro tenhle žánr a námět, kdy se pravidelně daří budovat atmosféru a pak ji umlátit kladivem v podobě týdenního čekání na další díl a v případě závěrečné episody dokonce čekání měsíčního (!!). Jinak je to velmi fajn, herecky to sice občas hapruje, ale vzhledem k tomu, že většinu posádky pěstírny tvoří neherečtí vietmanci a jeden hololebý kaskadér, tak je to úspěch. Gradace na konci byla bohužel slabší, ale furt je to fajn, ale ne tak, jak mohlo. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl první nemá chybu. "To dáš. To víš, že to dáš." Začínám mít pocit, že Andy Fehu, za pár let, jako mezinárodně uznávaný tvůrce, udělá remake své NenasytnéTiffany. ... Další díly drží kvalitu i napětí. .... PS. Ale rozsekat film na deset zhruba dvanáctimunutových kousků a roztahat je divákům týdně po kapkách, čtvrt roku, to není fajn. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Za žánr i téma si minisérie zaslouží pochvalu. Nebojí se originality, zkouší hledat vlastní postupy. Bohužel, to ne vždy vychází. Pointa ohledně jednoho ze zahradníků v utajené podzemní zahradě je jasná na první pohled každému, kdo má oči. Některé scény jsou příliš temné a nepřehledné, občas děj nepříjemně poskočí a zadrhne se. Poslední díl se zcela vymknul předchozímu způsobu vyprávění – co tam najednou mělo dělat to strašení? – ukončení mi připadalo spíš jako bezradnost než záměrné trápení diváků nejistotou. /25. 7. 2017/ ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Na Česko příjemné překvapení - scénárista umí napsat zajímavé prostředí (lichváři, pěstírna drog, zápletka s kauzou Grow Shopu), postavy a situace. S těmi možnostmi finále, co postupně rozehrává, je pak vysloveně zbabělost zakončit seriál tak, jak jak to udělal, když už má člověk nějaký vztah k postavám. Nebylo by špatné udělat z toho celovečerní film (pro VOD nebo TV) s opravdovým závěrem - nebo možná jich i natočit víc, pokud se nemohl rozhodnout, co vybrat. :-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Báječný námět je bohužel rozpliznutý do nevhodného formátu, kdy je z každé epizody podstatná asi tak třetina stopáže. Fehu dokáže slušně navodit klaustrofobickou atmosféru a v některých momentech člověka až zamrazí, herci jsou správně přirození (škoda nevyužité Judit), ale co je to platné, když konec všechno zazdil (doslova). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama