Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

Království zombie (2019) 

Jížní Korea s Netflixem servíruje nekompromisní Zombie Survival v 6 dílech a je to paráda, kde si příjdou na chuť fanoušci Historie, Zombie, Asie a palácových intrik. Král umírá a jediným následovníkem trůnu je korunní princ, ale s tím nesouhlasí jiné rody a začíná hon na prince i boj o trůn v pozadí zombie apokalypsy. Herecky naprosto skvělé, korunního prince si divák oblíbí od prvního momentu a to i jeho společníky, kde mě velmi bavil lovec tygrů, který předváděl hezké kousky. Je zde hezky a originálně vyobrazen původ samotného viru a zombie mají zvláštní schopnost ( ožívají pouze v noci) a všichni se můžeme shodnout na tom, že zombie sekvence ve třetím díle, je nejen vrchol série, ale také špičkou žánru. Za chválu stojí ještě překrásná krajina, paláce a kostýmy a také hezky dávkované zvraty, které mají šmrnc. Na chuť si příjdou i milovníci useknutých hlav. Jediným mínusem je, že seriál končí v tom nejlepším a nezbývá jen než čekat na druhou sezónu. 85% ()

Série 2 (2020) (S02) 

Jížní Korea při síle a servíruje nám druhou sezónu historické zombie řežby Kingdom, která je snad ještě lepší než ta první. Hned úvodní díl připomíná historické World War Z a napětím jsem téměř začínal šilhat. Trošku jsem měl problém s postavami, které jsem za ten rok zapomněl a chvíli mi trvalo se v ději pořádně zorientovat, ale jinak naprostá paráda. Velmi mě bavily i palácové intriky a boj o moc, které Jížní Korea zkrátka zpracovávat umí dokonale a samotná akce je taktéž výborná. Je strhující, krvavá, adrenalinová a poutavě natočená. Korunní princ s lovcem tygrů opět vládnou a cliffhanger na třetí sérii byl tentokrát nečekaný. Od World War Z tu se zombie tématiky nebylo nic lepšího, takže dohnat! Příběh*****, Akce****, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí*****. 8.5/10. ()

Reklama

Reklama