Reklama

Reklama

Mayhem

  • Slovensko Vzbura (festivalový název)
Trailer

Právník Derek (Steven Yeun) dostane nečekaně výpověď, která je vykonstruovaná. Této firmě věnoval vše, a tak se mu zhroutí svět. Ovšem ne na dlouho. Ve firmě, která sídlí ve výškové budově, se objeví obávaný virus, kterému se říká ID-7. Jeho hlavním rysem je absolutní ztráta rovnováhy mezi chováním a odpovědností. Z lidí se stávají zvířata, která ihned podlehnou svým nejnižším pudům, aniž by řešila důsledek. Celá budova je obklíčena policií a je v karanténě, která bude trvat osm hodin, než začne působit protilátka. Derek je na cestě za vedoucím, zda by ještě jednou nechtěl přehodnotit jeho výpověď. (PROCESOR)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdo to doporučoval u hororu The Sadness , že je to dobrý film tak jsem to zkusil bohužel to dobrý film není.  Chlápka neprávem vyhodí z práce akorát v té firmě řádí virus a díky němu můžete legálně zabíjet lidi tak on jde za svým šéfem , aby tu výpověď stáhl. Bohužel je to nudné a opakující ani jedna vražda nestojí za zmínku na to, že je celá budova plná magorů a magorek to ani nevypadá a hlavní herec to taky nezachrání. 40 procent pouze za námět jo a mimochodem pokud chcete točit sex zkuste to se staženými kalhoty takhle by ji asi těžko oplodnil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Stejně jako na Everly,tak i na Mayheymu mi něco vadilo.Jak napsal Livingvřed,byli to ty kydy,který všichni mleli.Přitom začátek byl skvělej,a bavil mě kurewsky.Jenže pak to dost uvadalo,žádná gradace,úplně zvadlej konec,což mě trochu nakrklo.Myslim, že je škoda tohodle filmu,mohla to bejt pecka.50%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Po Bloodsucking Bastards a Belko Experiment další příspěvek na téma krvavé deratizace kancelářských krys. Krapet se to utápí v namistrovaném voiceoveru, právních žvástech a Lynchově úporné snaze být za každou cenu stylový, ale budiž.. Kdo by se nechtěl utkat se svým šéfem na golfovou hůl a hasák, aby se pěkně zblízka podíval na údajně nejvýkonnější mozek firmy.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Mayhem“ je v podstatě trochu jinou variací na zombie filmy, není ani nijak zásadně originální, survival z kanceláří už jsme tu měli, ale přesto se mu daří, aby fungoval, aby bavil. Je to film na jedno pokoukání, ale bude to pokoukání, které vás rozhodně nezklame. Zábava na jeden večer, nic víc, ale v tomhle případě je to přesně to, co mi naprosto stačilo. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Za mě hodně solidní akční vybíjená. Jasně, nejedná se o nic extra originálního. Prostě jen zavřete bandu lidí do baráku, jako spouštěč dáte stres, frustraci, vinu, strach, agresi a hlavně virus. Virus, který odbourá veškeré zábrany. Moje oblíbenkyně Samara Weawing, která je mi sympatická i pro svoje zaměření na tento žánr a pak Steven "Glen" Yeun z The Walking Dead to solidně rozjedou. A to vše je okořeněno o naprosto lahůdkovou hudbu Stevena Moorea, která tomu dá báječný mysteriozní podkres. Výborně jsem se bavil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Při návštěvě IT oddělení je možno na notebooku spatřit samolepku se stylizovaným názvem filmu. (Lorge)
  • Ve scéně, kdy se dvojice setká na chodbě s Karou (Caroline Chikezie) a jejími noshledy, tak si Melanie (Samara Weaving) nasadí brýle. Poté má brýle opět na hlavě a před bojem si je znovu nasadí. (Guilemot)

Reklama

Reklama