Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná komedie o obyčejné maloměstské rodině, jako je každá druhá. Seznamte se a uvidíte, jak se její členové nebezpečně podobají vám či vašemu okolí. Syn Marko spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře kriminálníka. Dcera Karin je sebevědomá a své půvaby využívá jen, co to jde. Veškerý čas věnuje „chození" s více chlapci naráz a posouváním hranic, co všechno muži vydrží. Matka Anna zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných - dopravním revizorem, a i přesto mu život shodou náhod umožní zažít pár minut slávy. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Olík 

všechny recenze uživatele

To je vám paní herečka ta Dana Morávková. Divím se, že po ní ještě neskočil Hollywood. Mít v portfoliu za posledních deset let marné pokusy Evy Toulové, Teambuilding (5% zde na ČSFD), dva Kameňáky, nebo pokojíčkový slasher Poslední výkřik (11% zda na ČSFD)….do toho samozřejmě nějaký Barrandov nebo nekonečný seriál…..to prostě jako umělec chceš. A hlavní revizor Petr Batěk? Tak je zřejmě rád, že si do svého curriculum vitæ může vůbec nějaký celovečerní snímek zapsat. Ale k věci. V prvé řadě máte pocit (nevím, kde jste k němu přišli), že vám bylo dáno uměleckou múzou. Sednete před televizi a během jednoho dílu Ulice sesmolíte něco, co po přimhouření obou očí můžete nazvat scénář. Pak už si jen od strejdy půjčíte kameru, kterou natáčí dovolené v Chorvatsku, pár druhořadým hercům z Ordinace, slíbíte švédské stoly a dalším profesím s nulovou zkušeností, že budu mít svůj profil na ČSFD…….a je to, jste filmař a točíte filmy. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nejprve klady. Musím uznat, že jsem byl skutečně celou dobu zvědavý, co se z toho nakonec vyklube, takže jsem ani na chvíli neuvažoval, že bych film vypnul. A to se u českých filmů moc často nestává. Možná k tomu přispěl (zřejmě neúmyslný) mix žánrů, který obsahoval vtipné přehrávané sitcomové skeče, rodinné psycho, dadaismus, artový umělecký film, studentský undergroundový film či bakalářskou povídku. Ke kladům počítám též ústřední píseň přímo od představitele hlavní role Petra Baťka. Zatímco on a Dana Morávková se snažili o herectví, tak ochotnické ztvárnění dalších rolí (zejména bratra hlavního hrdiny) muselo probíhat nějak takto: "Hele, Franto, nechceš si zahrát ve filmu? Tak za minutu ať si na place." Ze záporů bych mohl jmenovat vše, co zde psali jiní (ale když už jsem přijal ten mix žánrů, tak onen amatérismus, roztřesená kamera a ochotnictví k tomu tak nějak patří), já bych si chtěl postěžovat zejména na zvuk. Poselství film žádné nevydal, sledovali jsme útrpně trpícího hlavního hrdinu, který bude dozajista stejně útrpně trpící i do konce života. Ale jak jsem psal, film jsem se zájmem dokoukal, všech 100 chyb na 100minutové stopáži odůvodnil oním artovým mixem, dám tedy protekční dvě hvězdičky. ()

Reklama

Tigran odpad!

všechny recenze uživatele

No to je dizástr. Absolutně amatérské diletantské peklo. Obraz kvalitativně nestojí za nic, o nějakém rámování nemůže být řeč, zvuk otřesný a postavy jsou všechny nesympatické a s prominutím na facku. Co mě opravdu pobavilo, byly mizející a objevující se vousy herce Ladislava Ondřeje. Pokud bych měl něco napsat o scénáři, tak snad jedině to, že mám podezření, že paní Toulová posnídala něco velmi zkaženého a onen scénář napsala v křeči, když to šlo ven. Doporučuji všem milovníkům odpadových filmů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět český nejhůře hodnocený film posledních let a můžu konstatovat, že tenhle film o revizorovi a jeho rodině není tak špatný jak napovídá hodnocení na CSFD . Kamera, zvuk i dialogy, jsou hodně slabé, ale u takhle technicky slabých filmů věřím v pionýrské nadšení tvůrců pro vytvoření svého díla. První polovina je opravdu tragická, ale druhá už něco má ... třeba Danu Morávkovou na diskotéce. Baťka s Kulovanou v posteli, Ondřeje jako loupežníka, Tomešová s maskou na spaní s nápisem Bitch is sleeping.a celou dobu to provází taneční muzika. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu zdejší hodnocení "odborná poroto"?! Jistě filmařské chyby tam beze sporu určitě jsou, pro laika rozpoznatelný střih, poněkud zmatené střídání dne a noci. Jako by amatérská kamera (ta mi kupodivu nevadila, dodávala příběhu na realističnosti). Nicméně příběh byl velmi dobrý, musí se v něm poznat hromada běžných rodin. Uvadající manželství, nevděčné a drzé děti, se kterými pořád ještě cloumá puberta. Pocit, že už nic lepšího nejspíše nepřijde.... Žádné velké babrání v pocitech, spíše jen tak v náznacích. Rozhodnutí, která hlavní protagonisté udělají, nemají žádné dalekosáhlé následky, jen prostě něco udělat museli, jinak by se zbláznili. Za mne docela fajn počin, který je ze života a na nic víc sito nehraje. Dana Morávková skvělá. Schválně nadhodnocuji o hvězdu výš a dávám tři a půl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Film byl kinaři vyhodnocen jako nekvalitní, přispěla tomu i špatná návštěvnost, a po necelém měsíci Revizory hrálo jen 12 kin. Po měsíci a půl od premiéry pak už jen 5 kin. (tsatsiki)
  • Natáčení filmu probíhalo v Praze. (SONY_)
  • Při televizní premiéře na televizním kanále Cs film byla sledovanost v kategorii 15+ (diváci starší 15 let) cca 8 000 diváků a cca 7 000 diváků v repríze. Film měl televizní premiéru 4. 4. 2019. (tsatsiki)

Reklama

Reklama