Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej! Zaber! Co když budeš muset někoho otočit z břicha na záda a zvednout? Pustíš ho na hlavu, zlomíš mu vaz a mě bude čekat papírování, což nesnáším." Mám rád sportovní filmy, ale wrestling nepovažuju za sport. A tenhle snímek ze mě fandu neudělal. Pro mě je to prostė divadlo, který bolí a hamburgerovej národ při něm z nějakýho záhadnýho důvodu šílí. Snad ty lidi chápou, že jsou to jen herecký výkony svalovců a modelek. No spíš nechápou. Mě to nakonec celkem bavilo, pokud se to týkalo tý šou, protože to bylo takový pohodový. Jakmile se však dostavily rodinný traumata a vlastní pochybnosti, tak jsem měl chuť sám sebe zmlátit, vyhodit z ringu a jít si zahrát curling. To je sport pro pořádný chlapáky. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Skladba, ktorú spieva unisono rodina v dodávke, je "Bring Your Daughter… to the Slaughter" od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Rovnako neskôr v dodávke kričí zápasnícka mládež pieseň "Born to Raise Hell" od hardrockovej legendy Motörhead. (Velislav)

Reklama

Reklama