Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

monolog 

všechny recenze uživatele

Náborové video pro WWE. Asi je tam málo masa do mlýnku a potřebují nabrat křoví na skoky z 10 metrové klece... Jo a co je na tom příběhu dle obsahu neuvěřitelné? Jakože o tom natočili film? Jo, to je neuvěřitelné dost. Vidím v tom výrazný propad obecných hodnot, kdy se točí hovna o dementech. Sorry, tohle je představení (sport tomu opravdu říkat nebudu), které mě nikdy nezaujalo. Film jsem asi tak do půlky přeskakoval, protože ty propagační kecy se nedaly snést. I pak jsem přeskakoval, ale o něco míň. Potom se začaly řešit ještě rodinný hodnoty ( to už jsem zas skákal víc), protože každej správnej wrestler myslí jen na svou rodinu, a ne na to, co a kde vyšňupat. A od chvíle, kdy se brácha nasere, že ho považují za nulu už jen člověk čeká, kdy se rozhodne se polepšit a svou tápající ségru postrčit správným směrem. Netvrdím, že to občas nefunguje, ale aby to mělo nějaký opravdový tah na branku, muselo by se tam dít něco smysluplnějšího, muselo by o něco jít, než že nula odnikud nezvládá trénink na předpřipravený falešný divadelní zápas a mezi pár barbínama se necítí dobře. No nakonec se jí to povedlo a teď je slavná a bohatá. Hurá. O kom že jsme to ještě nenatočili životopisný film? A jo, sousedův retardovaný syn minulý týden vyhrál soutěž v pojídání hoven... Prý se na to připravoval celý život. Skoro třináct let... A mají psa s třema varlatama! To bude trhák... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit nic moc plakátem, nepodmanivým námětem a Králem Škorpionem (The Rock), Fighting with My Family je ve skutečnosti vcelku pěkné a milé komediální drama, pocházející od jednoho z tvůrců sympatického snímku Cemetery Junction, tudíž jistota kvalitního scénáře, který bude osolený pravou britskou atmosférou, je téměř zaručená. Člověk by si řekl, že když někdo točí komedii o rodince horlivých wrestlerů, bude to jedna velká ulítlá bžunda, ale žádný takový. Snímek je to skromný, netlačí na pilu, plus se svými postavami pracuje dobře. Obzvlášť pak s hlavní hrdinkou (jejíž mámu hraje Cersei Lannister), kterou se asi film tak nějak pokusil prezentovat jako neatraktivní, což se mu moc nepovedlo, obzvlášť v porovnání s jejími wretlerovými soupeřkami, které se dají popsat pouze slovem "butterface" (neznalí nechť si vygooglují). Nutno ovšem dodat, že snímek se v určitých bodech až moc táhne, plus jednu dobu stojí příliš dlouho na mrtvém bodě, kdy se děj téměř vůbec nehne. Jinak ale milý překvapení, byl jsem totiž připravený spíše na hovadinu. Slabší 4* ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá Angličanka dostala šanci probojovat se do prestižní wrestlingové organizace WWE. Ví, že si kvůli tomu bude muset sáhnout až na dno, nepočítá ale s tím, jak moc tahle šance ovlivní život jejích nejbližších. Stephen Merchant natočil svižnou feel good biografii z neobvyklého prostředí se zábavnými postavami a neskutečně fajn Florence Pugh v hlavní roli. Souboj s rodinou byste měli vidět už jen kvůli ní. Ale i ten zbytek je hodně nad průměrem. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama