Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Její táta je abstinent.“ - „Stejně jako já.“ - „Jo, ale on dobrovolně, tati. Ne kvůli tomu, že je alkoholik.“ Obvykle se podobným filmům spíš vyhýbám, ale Stephan Merchant na pozici režiséra a scenáristy mě přece jen zlákal. A nutno uznat, že sám (bez parťáka Rickyho) to utáhnul. Začátek mě přímo nadchl. Spousta humoru, moc pohodová atmosféra, ze snímku sálalo nadšení pro věc. Postupně začalo humoru ubývat, vážnějších (a bohužel i dojemných) momentů přibývat, naštěstí jsem na to připravil (což ovšem neznamená, že to nezamrzelo). Ale bavil jsem se až do (očekávaného) konce. I díky výborným hercům (nejen v hlavních rolích) a vyřazovacímu „sítu“. Takže pokud dokážete rozdýchat šablonu s důrazem na rodinu (těch klišé je víc), která se „překvapivě“ shoduje s reálným příběhem, můžu celkem v klidu doporučit. Hodnotím slušnými 4*, příjemná podívaná. „Nechci bejt zápasník.“ - „Tu atmosféru si zamiluješ, drahoušku. Je to jako koks, crack a heroin dohromady.“ - „Ty jsi brala koks, crack a heroin?!“ - „Dohromady nikdy ne.“ ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama